Hvordan udskriver jeg på en HP Designjet 130 Fra Microsoft Publisher?

September 8

Hvordan udskriver jeg på en HP Designjet 130 Fra Microsoft Publisher?


HP DesignJet 130 er en høj kvalitet, stor-format printer til virksomheder. Selv om det koster betydeligt mere end den gennemsnitlige hjem eller små-business printer, dens muligheder garanterer ofte prisen for design-intensive virksomheder. Navigering i imponerende feature sæt et så komplekst printer, men kan være en udfordring uden de rigtige værktøjer.

Instruktioner

1 Installer driverne til HP DesignJet 130 på din arbejdsstation. Chauffører er tilgængelige fra HP Support (se linket Resources) og fås til både Windows og Mac.

2 Åbn din forberedt dokument i Microsoft Publisher. Begynd trykprocessen ved at klikke på knappen Microsoft Office og derefter klikke på "Udskriv".

3 Vælg HP DesignJet 130 fra drop-down listen over printere i "Udskriv" dialogboksen. Klik derefter på knappen Egenskaber øverst til højre for at få adgang til indstillingerne for DesignJet 130.

4 Vælg de indstillinger for udskriftsjobbet, og klik derefter på "OK" i bunden af ​​dialogen. Klik på "OK" i bunden af ​​"Udskriv" dialogboksen. Hvis du har valgt print-preview-mulighed, vil et billede af dit dokument vises. Ellers vil udskriftsjobbet sendes til DesignJet 130.