Sådan Ændre oplysninger på en Hosted Website

April 1

Website ledelse er en konstant opgave, og en, der kan kræve en række discipliner og kode viden, afhængig af typen af ​​stedet og content management system, der anvendes. Omvendt kan nogle hostede sites ændres nemt via word processor-type applikationer. Uanset tilfældet, så længe du har dine login / tilladelser i hånden, navigere filstrukturen på dit websted og ændre dine oplysninger er ikke en opgave, der har brug for altid at tage mere end et par minutter.

Instruktioner

1 Oplev placeringen af ​​Control Management System (CMS) eller administration område. Afhængigt af hjemmesiden type og opsætning, kan det være alt fra blot at logge ind i administrationen område af en blog CMS som Wordpress (via "domainnameexample.com/wp-admin/") eller logge direkte ind i en hjemmeside fil management system ligesom cPanel ( i dette tilfælde sædvanligvis via "domainnameexample.com/cpanel").

2 Input den korrekte login. Du skal bruge mindst "forfatter" eller "bidragsyder" tilladelser og en tilhørende brugernavn og adgangskode til en CMS som Wordpress, eller en administratoradgangskode, hvis du har brug for at logge direkte ind i en fil ledelsesstruktur ligesom cPanel, hvor større målestok ændringer kan være lavet.

3 Klik på "Rediger" i afsnittet Indlæg til venstre på siden af ​​Wordpress CMS (for ikke-Wordpress eller Blogspot-stil webstedet ændringer forhånd til trin 5). Derefter rulle musen eller pegefeltet over specifikke blog indlæg, du ønsker at ændre. En række muligheder vil derefter pop op under indlægget titel, så længe musemarkøren forbliver svævende over. Klik på "Rediger" valgmulighed.

4 Klik inde i tekstboksen, der popper op for at redigere selve blog-indlæg, eller klik inde i titellinjen for at redigere bloggen titel selv. Rediger oplysningerne som ønsket, og klik derefter på den blå knap "Opdater Post" i øverste højre side af hjemmesiden.

5 Rediger oplysninger via filstrukturen i filsystemet management programmer som cPanel. I det konkrete tilfælde med cPanel, bør en bruger klikker på "File Manager" ikonet under Filer overskrift, der er den del direkte under både Preferences og Mail sektioner.

6 Vælg "Home Directory" fra pop-op-vinduet, og klik derefter på "Go".

7 Vælg de filer, du ønsker at ændre fra denne liste. De fleste sådanne indhold filer vil blive placeret i "www" mappe, som du bliver nødt til dobbeltklik. Så gå igennem de filer og mapper for at finde de dokumenter, du ønsker at redigere, og dobbeltklik på dem igen. Disse vil ofte være filer såsom "index.html" eller "index.php".

8 Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den ønskede fil, og tryk derefter på knappen "Code Editor" på den øverste menubjælke på siden. Et pop-up skærm vises med det fulde indhold af den pågældende fil. Foretag ændringer som du ønsker, men husk på, at i modsætning til Wordpress eller Blogspot, redigering af filer som disse kan kræve HTML og / eller PHP kodning viden. Når der foretages ændringer, skal du klikke på knappen "Gem ændringer" øverst til højre. Din hostede hjemmeside er opdateret.


relaterede artikler