Sådan oprettes månedskalender sider Med Begivenheder

April 28

Sådan oprettes månedskalender sider Med Begivenheder


Du kan bruge Google Kalender til at oprette månedlige kalender sider med begivenheder. Det er let at gøre, og Google giver dig mulighed for at have flere funktioner til at bruge med din nye kalender. Du kan udskrive sider, se dem online, eller have påmindelser e-mailes til dig eller texted til din telefon. Google Kalender er kun én måde at foretage månedlige kalender sider med begivenheder, men det er nok den nemmeste for folk med ethvert niveau af computer eller online færdigheder.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en Gmail-konto. Gå til Gmail site, ved www.gmail.com, og klik på Opret konto. Følg trin for at tilmelde dig en gmail-konto. Denne konto vil tillade dig at have fuld adgang til Google Kalender funktioner. Du kan bruge Google Kalender uden at have en Gmail-konto, men det er meget lettere for dig at gøre, hvis du har en e-mail-konto.

2 Gå til Google Kalender site i samme browser, som du brugte til at oprette og logge ind på din Gmail-konto. Log ind med din Gmail-adresse og adgangskode, hvis du bliver bedt om.

3 Udforsk den side, du lander på med Google Kalender. Det er dybest set en tom kalender side, med den aktuelle dato på det. På den højre side, i toppen, kan du klikke på for at skifte visningen for at enten en ugentlig visning, en daglig visning eller en månedlig visning.

4 Skift til en daglig visning ved at klikke på "dag" i øverste højre hjørne.

5 Input begivenheder ved at klikke på et bestemt tidspunkt af dagen, og skrive begivenheden og detaljer om begivenheden i prompt box.

6 Skift til en ugentlig visning ved at klikke på "uge" i øverste højre hjørne af kalenderen.

7 Input ugentlige arrangementer ved at klikke på en dag, og derefter skrive i prompt box navnet på begivenheden, og eventuelle oplysninger om det.

8 Skift til en månedlig visning ved at klikke på "måneder" i øverste højre hjørne.

9 Input arrangementer ved at klikke på en bestemt dag i måneden, og skrive i prompt box oplysninger om begivenheden.

10 Importer kalendere eller event fortegnelser fra et andet program ved hjælp af "import" knappen eller linket i nederste venstre side af skærmen.

11 Rediger begivenhedsoplysninger ved at klikke på begivenheden, og derefter klikke på knappen, der siger "Rediger oplysninger for begivenhed." Her kan du lægge mere information om arrangementet, invitere folk til begivenheden, og vælg, hvordan du ønsker at blive mindet om begivenheden.

12 Opsætning af e-mail eller SMS-påmindelser om dine begivenheder ved at klikke på "Indstillinger" under dit navn. Her kan du indtaste kalendere fra andre mennesker, vælger tekst- eller e-mail-påmindelser om dine begivenheder, eller beslutte, hvordan dine begivenheder skal vises på dine kalendere.

13 Print dine kalendere ved at vælge print linket i øverste højre område af kalenderen. Følg anvisningerne og instruktioner til at udskrive din kalender.


relaterede artikler