Sådan Indsæt et tekstfelt i Microsoft Word 2007

October 20

Sådan Indsæt et tekstfelt i Microsoft Word 2007


Indsættelse af et felt i et dokument er en tidsbesparende måde at indtaste segmenter af oplysninger, der opstår flere gange i et dokument eller der kan ændres. Felter tjener som pladsholdere for sådanne oplysninger og befolke automatisk med kilden til oplysningerne. Når kilden ændres, feltet ændringer en gang feltet opdateres. En af de mest almindelige anvendelser af felter i brevfletning dokumenter. Kilde kategorier hyppigt anvendte med felter er links dato og tid, dokumentoplysninger, brugerinformation, ligninger, indeksere og borde, og referencer, og nummerering.

Instruktioner

Instruktioner

1 Sæt markøren på det sted i dokumentet, hvor du vil indsætte et felt.

2 Aktivere vinduet definition felt. På båndet fanen "Indsæt", klik på "Quick Parts". På menuen pull-down, skal du vælge "Field". Den "Felt" vises dialogboksen.

3 Vælg den kategori, som det felt, du vil indsætte tilhører. I "Kategorier" drop-down listen, træk ned for at vælge en af ​​de muligheder der vises, for eksempel, "Dato og tid".

4 Vælg en tilgængelig feltnavn i den kategori, du har valgt. I "feltnavne" drop-down listen, træk ned for at vælge en af ​​de muligheder, der vises, for eksempel i kategorien "Dato og tid", vælg "Dato".

5 Vælg de egenskaber, du foretrækker for det felt, du har valgt, hvis muligheder display. Field egenskaber vises ikke på alle områder. Hvis afsnittet "Field Properties" i dialogboksen vises, trække ned fra muligheder i drop-down listen for at vælge de egenskaber, du ønsker at vise. Afsnittet "Field Properties" gør display til "Dato" feltet i kategorien "Dato og tid". Hvis du havde valgt den "Dato" felt, for eksempel, ville du have mange datoformater fra at vælge mellem.

6 Vælg population indstillinger for det felt, du har valgt, hvis du ønsker. I afsnittet "Field Options" i vinduet, skal du kontrollere den relevante valgmulighed for yderligere at definere, hvordan du vil have feltet vises. Hvis du havde valgt "Dato", kunne du definere her, at du ønsker, at dato, der vises i det sidste format, du brugte, når du sætter en dato fra "Indsæt" fanen på båndet.

7 Sæt feltet i dokumentet. Klik på "OK". Kilden til de felt viser, som du har defineret det, hvor du oprindeligt placeret markøren.

TIPS

  • Word automatisk opdaterer felter, hver gang et dokument åbnes.
  • For at opdatere et felt manuelt, sætte markøren i feltet. Enten højreklik og vælg "Opdater Field" eller tryk på "F9".
  • Hvis du vil opdatere alle felter i et dokument med undtagelse af de i sidehoveder, sidefødder og tekstbokse, skal du trykke på "Ctrl" og "A" og derefter "F9".
  • For at opdatere felter i sidehoveder, sidefødder og tekstbokse, sætte markøren i dem og tryk på "Ctrl" og "A" og derefter "F9".
  • Når du har ændret kilden til et felt, skal feltet blive opdateret til at vise sin nuværende indhold i et dokument.
  • Indsættelse nogle felter korrekt kan være lidt kompliceret. Det kan være nødvendigt at henvise til Word hjælpefunktion, søg efter "felter" og derefter klikke på "Indsæt og format feltkoder."

relaterede artikler