Sådan Sync Sound til Video

March 13

Sådan Sync Sound til Video


Selv om de fleste forbruger-baserede videokameraer rekord både lyd og video på samme bånd (eller harddisk), du ofte optage de to som separate filer, når du filmer en professionel video. Selv om dette kan du nemt justere de to filer på egen hånd, gør det tvinge editor (eller assisterende redaktør) for at synkronisere lyd og video sammen. Dette er det vigtigste formål for skifer, du ser markeret ved begyndelsen af ​​hvert skud. Selv om oplysningerne skrevet på forsiden af ​​skifer forklarer oplysninger om skud, er skifer klappe designet til at hjælpe redaktøren synkronisere lyden til videoen.

Instruktioner

1 Åbn din video editor og importere lyd- og videofiler i programmet (klik på "Filer", "Import" og vælge de lyd- og videofiler).

2 Dobbeltklik på videofilen og det vises i displayet. Klik på "Advance 1 Frame" mulighed for at flytte videoen ét billede ad gangen. Stands videobillede præcis når klappen opfylder kameraet skifer. Hvis du ikke har brugt et kamera skifer til din filme (en editor wost mareridt), skal du finde et andet tilfælde, hvor lyden pludselig forekommer (såsom en filial bryde eller en hånd klapper). Enheden, der skaber støj skal ses på kameraet.

3 Tryk på "I" eller klik på indstillingen "I punkt" for at indstille det som din første "In" punkt.

4 Træk videoen ned til videodelen af ​​tidslinjen.

5 Dobbeltklik på lydfil og det indlæses i skærmen. Selv om der ikke er noget at se, kan du lytte til lydfilen. Klik på "Advance 1 Frame" mulighed for at skrubbe gennem lydfilen ét billede ad gangen. Der er en pludselig skingre lyd ret, når klappen slår brættet. Tryk på "Input" mulighed for at indstille dette som det første audio "I" punkt.

6 Klik-og-træk lydfilen ned til lyddelen af ​​tidslinjen. Lyden og video synkroniseres nu sammen.


relaterede artikler