Sådan installeres en tar.gz fil

April 8

Sådan installeres en tar.gz fil


Også kendt som "tarballs," tar.gz filer er varianter af TGZ filtypen, der indeholder komprimerede filer og mapper. Windows indeholder ikke indbygget understøttelse af uncompressing og udtrække filer fra tar.gz arkiver. Men du kan dekomprimere din tar.gz fil og udtrække og installere filerne deri hurtigt og nemt ved at downloade og installere den populære WinRAR shareware program.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser, og navigere til WinRAR downloade webstedet på www.win-rar.com/downloadond.html.

2 Klik på den blå knap "DOWNLOAD" til venstre, hvis du kører en 32-bit version af Windows. Klik på den længst til højre "DOWNLOAD" knappen, hvis du kører en 64-bit version af Windows. Gem EXE installationsfilen til din computer.

3 Dobbeltklik på EXE fil, du hentede, og klik derefter på "Install" for at installere prøveversionen af ​​WinRAR program til din computer. Prøveversionen er fuldt funktionel, selv om du vil modtage beskeder krævende betaling af en licensafgift, når programmet er installeret i 40 dage.

4 Hold Windows-tasten, og tryk R for at åbne en startkommando kassen. Skriv "explorer" i boksen og tryk på Enter for at åbne en Windows Stifinder-vindue.

5 Naviger til den mappe, der indeholder tar.gz fil, du ønsker at udpakke. Dobbeltklik på filen for at åbne den i WinRAR programmet.

6 Klik og træk for at vælge alle filer på listen, og klik derefter på "Extract At" knappen i menuen båndet.

7 Naviger til den mappe, du ønsker at dirigere de udpakkede indholdet af tar.gz-fil, ved hjælp af menuen træ på højre side af "Extraction sti og muligheder" vinduet.

8 Klik på "OK" knappen for at udpakke filerne til den angivne sti.


relaterede artikler