Sådan indsættes en side i en PDF-fil

September 3

Sådan indsættes en side i en PDF-fil


PDF-dokumenter kan indeholde flere sider. Det er muligt at tilføje sider til en PDF-fil ved hjælp af Adobe Acrobat. Brug værktøjerne i Adobe Acrobat 5 eller højere for at tilføje sider til en eksisterende PDF eller blot trække sider fra andre PDF-filer i dokumentet ved at trække dem over vinduer med musen. Bemærk, at værktøjer vil give dig mulighed for at tilføje sider fra mange filtyper og konvertere dem til PDF-format. Det træk-og-slip-metoden er, at bringe sider på tværs kun PDF-filer.

Instruktioner

Indsæt sider Brug Acrobat Værktøj

1 Åbn et eksisterende PDF-dokument i Acrobat.

2 Klik på "Sider" ikonet i venstre side panel af skærmen programmet. Panelet vil udvide for at vise en liste over ikoner, der repræsenterer alle siderne i dokumentet. Klik på ikonet, hvor du gerne vil indsætte en ny side, og siden vil blive fremhævet.

3 Vælg "dokument" og "Indsæt sider" i dropdown-menuen. Et pop-up vindue vises beder dig om at finde en fil på din computer og til at angive, om du ønsker siden indsættes før eller efter den side, du valgte i trin 3. Gør dit valg og klik på "OK".

4 Vælg "Gem" i menuen mester PDF program til at gemme ændringerne i filen.

Importer sider ved at trække på tværs PDF-dokumenter

5 Åbn alle de PDF-dokumenter, du ønsker at manipulere. Udpeg en PDF til være master filen.

6 Klik på "Sider" ikonet i venstre side panel af hver PDF. Panelerne vil ekspandere.

7 Klik på den side ikon, du ønsker at indsætte fra en PDF og trække det ind i "Sider" panel af master PDF-filen. Træk ikonet på tværs af de andre sider i listen og derefter slip ikonet, hvor du ønsker at indsætte den nye side. Slip ikonet og Acrobat vil indsætte siden.

8 Vælg "Gem" i menuen mester PDF program for at gemme ændringerne.

TIPS

  • Kopier af sider fra andre PDF-filer forbliver i deres oprindelige placeringer. En ny kopi oprettes, når du trække ikonet side i master filen.
  • Husk at gemme de filer, når du indsætter nye sider.

relaterede artikler