Hvordan kan man se, hvis nogen er Adgang til en Facebook side

July 5

Facebook tillader ikke brugere eller tredjepartsprogrammer adgang til oplysninger om eventuelle specifikke brugers trafik. Det betyder, at alle programmer eller værktøj, der hævder at give dig mulighed for at spore hvem der besøger din profil er falsk; Facebook selv anmoder om, at brugere rapporterer sådanne ansøgninger. I stedet for forventer brugere at spore, der besøger deres profiler, tillader Facebook-brugere at kontrollere, hvem der gives adgang.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto som sædvanlig, og klik derefter på "Konto" knappen i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg "Privatindstillinger" fra drop down menu, der vises, og vente på den næste side for at indlæse.

2 Klik på linket "Tilpas indstillinger" nederst venstre hjørne af skærmen. På næste side, vil du se en liste af informations- kategorier. Brug drop-down menuen ved siden af ​​hvert punkt på listen for at afgøre, med hvem du ønsker at dele denne oplysning. Vælge "Alle" vil gøre disse oplysninger tilgængelige for alle med en Facebook-konto. "Kun venner" vil kun tillade dem, du har bekræftet som Facebook venner for at se de stillinger.

3 Overvej den type oplysninger, du har tendens til at skrive under hver kategori. Du bør også huske på, at andre kan tagge dig på indlæg af deres egne. Grundlæggende oplysninger som din aktuelle by og erhverv sandsynligvis sikkert at dele med store grupper, men kategorier som billeder og statusopdateringer kan bedre deles med en mere eksklusiv gruppe.

TIPS

  • Praksis med "sociale medier baggrund kontrol" bliver mere og mere almindelige. Virksomheder tilbyder at gennemsøge sociale medier som Facebook for uanset der foreligger oplysninger om et emne. Potentielle arbejdsgivere almindeligt brug denne form for service. Mens Facebooks privacy værktøjer hjælper dig med at kontrollere dine oplysninger, er der ingen erstatning for at være forsigtig omkring dine indlæg i første omgang.

relaterede artikler