Sådan installeres en HP F340 printer uden Disk

May 18

Sådan installeres en HP F340 printer uden Disk


Den mest almindelige metode til installation til HP DeskJet F340 printer er med brugen af ​​softwaren disk, der normalt kommer færdigpakkede med hardwaren på købstidspunktet. Men i de senere år printer hardwareproducenter har struktureret online support sites at huset software drivere, så ejerne kan installere printere uden nogen form for installation disk. Du kan installere HP F340 printeren til din computer ved at downloade software førerens eksekverbar fil. Denne særlige komponent vil tillade dig at indlede og gennemføre installationen.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser til "HP Support og drivere" hjemmeside.

2 Klik på "Download drivere og software (Firmware)" radio -knappen på HP Support og drivere side for at angive den eksekverbare fil, du ønsker at hente til HP F340.

3 Skriv "HP F340" i produktet søgefeltet under alternativknapmuligheder. Klik derefter på dobbelt-pilen til højre for søgefeltet. Hjemmesiden vil omdirigere dig til den til HP F340 supportside.

4 Klik på drop-down bar på F340 supportside HP, og vælg din computers operativsystem. Klik på "Næste" for at se alle tilgængelige downloads til det operativsystem, du har opgivet.

5 Klik på ikonet plustegnet ved siden af ​​"Driver" option på HP F340 download side. Dobbeltklik på linket til HP F340 eksekverbare fil for at begynde at downloade printerens software driver.

6 Kør HP F340 eksekverbar setup fil, når overførslen vises. Den eksekverbare fil vil åbne for HP-hardware installatør troldmands velkomstskærm.

7 Klik på "Næste" for at fortsætte og følge HP-hardware installatør guiden instruktionerne for at konfigurere printerens fysiske forbindelse til computeren og downloade alle HP F340 komponenter.

TIPS

  • Hvis dit operativsystem ikke er tilgængelig, er der ingen software drivere til at understøtte dit system. Derfor kan HP F340 ikke kompatible med computeren.
  • Tilslut ikke HP F340 til computeren, før HP-installationsprogrammet guiden beder dig om at. Tilslutning af printeren kan forårsage afsløring fejl, hvis driverne ikke er installeret korrekt, før føreren installation HP F340.