Sådan Slet Din Foto fra et websted

July 3

Sådan Slet Din Foto fra et websted


Social networking sites, som Facebook, MySpace og Flickr, tilbyder deres medlemmer foto-deling værktøjer, der gør at uploade billeder en enkel og sjov proces. Men en undersøgelse foretaget af University of North Carolina fandt, at brugerne er bekymrede over at styre deres identitet og indtrykkene tilbage på medlemmer i deres sociale cirkler. Derudover har arbejdsgivere og retshåndhævende myndigheder undersøgte individers adfærd ved hjælp af fotos offentliggøres på hjemmesider som Facebook, ifølge en nyhed rapport offentliggjort af Washington Times. Sådan sletter dit billede fra en hjemmeside, flere muligheder.

Instruktioner

1 Få adgang til din online foto deling konto. Besøg det websted, der er vært for dine billeder og indtast dit brugernavn og password. Klik på "Send" eller "Enter" for at få adgang til din konto.

2 Klik på "Se min profil" eller "Min konto" for at få adgang til dine konto ledelsesværktøjer. Typisk kan du få adgang til fotos fra del af hjemmesiden kontoen.

3 Klik på "Rediger billeder" for at se billeder og foretage ændringer.

4 Klik på de billeder, du gerne vil slette. Når lastet, søge på siden for en knap eller linket "Slet".

5 Klik på knappen link eller og bekræft, at du vil slette billedet. Gentag processen for hvert foto, du vil fjerne.

6 Bekræft dine billeder er blevet slettet. Nogle hjemmesider tager tid at fjerne dine fotos. Vent mindst 24 til 48 timer, før du bekræfter dine billeder ikke længere bogføres. Login på din konto og se efter billederne. Hvis de er der stadig, kontakt boardadministrator og anmode om en manuel fjernelse.

TIPS

  • Hvis dine fotos er lagt ud på en hjemmeside, du er ikke tilknyttet, skrive en kort e-mail anmoder deres fjernelse. Sørg for at du oplyse dit navn, hvorfor du gerne vil have billeder fjernes, og hvordan du kan kontaktes. Du kan eller ikke kan få succes som billeder taget i det offentlige rum, tilhører fotografen.

relaterede artikler