Sådan Indsend video på Twitter

July 16

Sådan Indsend video på Twitter


Twitter er et populært social networking site, der giver dig mulighed for at skrive korte spekulationer i 140 tegn sætninger ved hjælp af din computer, mobiltelefon eller spillekonsol. Til tider kan du ønsker at vise videoer til dine venner via Twitter. Følg en simpel procedure, og "tweet" dine venner et link for at se din video beskeder.

Instruktioner

Upload fra dit kamera

1 Opret en ny mappe på skrivebordet skærmen på din computer ved at højreklikke på skrivebordet, vælge "Ny" og vælge "mappe" fra toppen af ​​pop-up listen. Navngiv mappen "Video".

Sæt dit kamera til computeren og åbne Windows Stifinder ved at trykke på "Windows" og "E" nøgler på samme tid. Find den videofil, du ønsker at dele på dit kamera, skal du højreklikke på filen og vælge "Kopier". Gå ind i "Video" mappe på din computer, højreklik igen og vælg "Indsæt" for at kopiere videofil fra dit videokamera til denne placering på din computer.

2 Vælg en video upload service, såsom YouTube, Vimeo, Twiddeo eller Tweetube. Opret en konto for at uploade din video.

3 Klik på "Upload". Et pop-up vindue åbnes, hvor du kan gennemse din computer. Klik på "Desktop" i menuen og vælg "Video" mappe. Når "Video" mappe åbner, skal du vælge navnet på din video-fil og klik på "Upload" eller "OK". Upload videoen kan tage flere minutter, afhængigt af hvor stor din video-fil er.

4 Klik på din video og se den for at sikre det uploadet korrekt.

5 Tryk på "CTRL" og "C" samtidigt for at kopiere URL i adresselinjen for at markere hele teksten.

Besked på Twitter

6 Gå til Twitter og logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

7 Placer musemarkøren i "Hvad sker der?" felt, hvor du normalt skriver dine beskeder og tryk på "CTRL" og "P" på samme tid. Dette vil kopiere internetadressen på din video.

8 Klik på "Tweet". Dette vil sende videoen adresse i din Twitter-feed og lad dine venner til at klikke på linket for at se din video.

Deling Internet Video

9 Naviger til den video, du gerne vil dele.

10 Dobbeltklik i adresselinjen i din internetbrowser. Tryk på "CTRL" og "C" samtidigt for at kopiere hele teksten.

11 Gå til Twitter, logge ind, og placere markøren i "Hvad sker der?" felt. Tryk på "CTRL" og "P" på samme tid til at indsætte hele teksten i feltet.

12 Klik på "Tweet" for at dele linket med dine venner.


relaterede artikler