VVM Rack Information

October 1

VVM Rack Information


Computere anvender flere hardware-enheder, såsom servere og modemer. Dette udstyr kan opbevares og organiseres med en hylde eller rack. En Electronics Industries Alliance rack kan anvendes til dette formål.

Definition

En VVM rack er lavet af aluminium eller rustfrit stål og overholder standarder fastsat af alliancen. VVM stativer er typisk 19 inches lang og omfatter specifikationer vedrørende rack åbning størrelse og lodret og vandret hulafstand. VVM stativer er også omtalt som relay stativer og netværk møbler.

Brug

VVM stativer bruges typisk til at holde modemer, servere, harddisk diske og andet edb-udstyr. De bruger metalbånd med individuelle huller eller ører, i hvilke indretningerne glider. Ifølge VVM standarder, 1,75 inches af lodret plads adskiller hvert øre på racket.

Egenskaber

Nogle VVM racks omfatter en sammenfoldelig kabelbakke, som tillader at kablerne skal pænt holdt bag serveren. Nogle har også håndtag på bagsiden af ​​bakken, som kan anvendes til at trække eller skubbe serveren eller andet udstyr uden behov for at trække på kablerne.


relaterede artikler