Sådan Login til Windows XP som administrator

March 11

Hvis du har undladt at sætte din Windows XP-system med en konto, der besidder administratorrettigheder, er der visse opgaver, som du ikke vil være i stand til at udføre. I dette tilfælde skal du logge ind på Windows ved hjælp af standard Administrator konto fra den indledende login-skærmen. Der er en række måder at gøre dette.

Instruktioner

1 Login på som administrator fra de vigtigste login-skærmen. Du kan erstatte login-navn på de vigtigste login-siden i Windows, hvis du har Win XP Pro. Du sletter login-navn, skriv "Administrator" og indtast din administratoradgangskode og login. Denne indstilling er kun tilgængelig i fejlsikret tilstand for Windows XP Home Edition.

2 Tryk på "Ctrl + Alt + Delete" fra de vigtigste login-skærmen, og indtast administrator password på Windows på Windows XP Pro. Det centrale sekvens, du trykker to gange vil præsentere den klassiske login skærmen i Windows.

3 Tilsæt Administrator til listen login konti. Rediger registreringsdatabasen for at udføre denne handling. Altid sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du foretager nogen ændringer i det, så du kan gendanne dit system, hvis du laver en fejl. Fra menuen Start, vælg "Kør". Skriv "regedit" og åben Registreringseditor. Find nøglen er defineret af HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserList. Vælg Filer> Eksporter til lave en sikkerhedskopi af den aktuelle nøgle. Opret en ny DWORD med navnet Administrator. Dobbeltklik på den nye DWORD administrator og sæt værdien til 1. Afslut registreringsdatabasen, og genstart computeren. Login-skærmen skal nu vise administrator som en af ​​de konti, der kan logge ind.