Sådan Konverter VRF filer til MP3-format

November 2

Filer med VRF extension angive, at de er Ventrilo Audio Recording filer der bruges af Ventrilo software. Disse filer er specielt komprimeret til transmission via internettet og er ikke let omdannes til andre standard filtyper som MP3. Der er ingen lyd konvertere på markedet, der har evnen til at læse VRF-filer, men det er stadig muligt at konvertere VRF fil til MP3. Når VRF filen er i MP3-format, kan det bruges i et program, der kan læse MP3.

Instruktioner

1 Hent Audacity til din computer. Audacity er et populært optagelse program, der kan ikke kun optage gennem en mikrofon tilsluttet computeren, men kan også optage noget, der spiller gennem computerens højttalere, herunder videoer og sange.

2 Download Lame MP3 Encoder Plug-In for Audacity. Dette plug-in gør det muligt for Audacity til at eksportere fanget lyd som MP3-filer.

3 Åbn Audacity og gå til "Indstillinger", som findes under menuen "Rediger". I boksen "Enhed" i afsnittet "Optagelse" på "Audio I / O" fanen, skal du vælge "Stereo Mix". Klik på "OK" for at vende tilbage til hovedskærmen Audacity s.

4 Tryk på knappen med den røde cirkel i Audacity. Audacity vil begynde at optage alt, hvad der afspilles via computerens højttalere.

5 Åbn VRF-filen. Det vil åbne kun i Ventrilo software. Hvis du ikke har Ventrilo på dit system, kan du installere det gratis. Lad filen spille hele vejen igennem. Gør ikke noget andet på computeren, mens Audacity optager. Eventuelle lyde fra at klikke på links eller åbne hjemmesider vil også blive taget til fange af Audacity.

6 Rediger filen ned. Da du begyndte at optage, før du åbner VRF-filen, vil der være ekstra plads i begyndelsen af ​​din importerede lyd. Dette kan let blive slettet i Audacity. Brug musen til at fremhæve den del af den fil, der skal slettes, og tryk på knappen "Slet" på din computer. Det tomme rum vil forsvinde.

7 Eksporter erobrede lyd som MP3. Muligheden for at "Export Som MP3" vises i menuen "Filer". Når du vælger denne indstilling, kan en pop-up vindue, spørge dig, hvor Lame MP3 Encoder er placeret. Gå til den mappe og dobbeltklikke på giveren til at synkronisere det op til Audacity. Din fil vil eksportere som MP3 og gemme til samme mappe som den oprindelige fil.


relaterede artikler