Sådan oprettes en Vector Image Fra en JPG i Illustrator

August 17

Vector billeder bruger en matematisk formel til at definere linjer og former i stedet for de pixels, der anvendes til at bestemme opløsningen af ​​et rasterbillede, såsom en "JPG". Da ligningen af ​​vektor billeder er altid konstant, kan selve billedet ændres til enhver dimensioner uden at miste sine oprindelige egenskaber. Mens nyere versioner af "Adobe Illustrator" har et "Live Trace" værktøj til at konvertere raster billeder til vektorer, er mere konsistente resultater opnået ved at importere et rasterbillede og sporing det i hånden.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Illustrator og vælg "Åbn ..." fra menuen "Filer". Så gå til den JPG, du ønsker at konvertere til en vektor. Klik på knappen "Åbn" for at importere billedet til lærredet.

2 Klik på "Lag" paletten knappen i højre værktøjslinjen for at udvide den. Højreklik på "Layer 1" og placere et flueben ud for "Dim billeder til :." Lad dim værdi på sin standard på 50 procent.

3 Klik afkrydsningsfeltet "Skifter Lock" for at låse Lag 1, vælg derefter "Opret nyt lag" nederst i lag paletten. Klik den nyoprettede "Layer 2" for at vælge det, og derefter hit "P" for at vælge værktøjet Pen.

4 Trace billedet med værktøjet Pen. Klik en gang, og klik derefter igen for at gøre en lige linje mellem to punkter. Klik og træk for at oprette en kurve, så hold "Alt" tasten og klikke på det sidste punkt for at afslutte kurven.

5 Trace billedet fuldstændigt, justere linjen og udfylde farve i venstre værktøjslinje efter behov. Højreklik på "Layer 1" og vælg "Slet" efter endt spor. Klik på "Gem som ..." fra menuen "Filer" for at gemme den nye vektor billede.

TIPS

  • For at spore en anden del af billedet uden at lukke dit første vej, vælge et andet værktøj for at annullere pennen værktøj sti. Vælg Penværktøjet igen, og klik, hvor du ønsker at genoptage sporing.
  • Den "Live Trace" værktøj er kun egnet til enkle, skarpe billeder med høj kontrast.

relaterede artikler