Sådan tilslutte din bærbare computer til internettet via din mobiltelefon

August 22

Sådan tilslutte din bærbare computer til internettet via din mobiltelefon


Processen med at bruge din mobiltelefon som modem til at få adgang til internettet på din bærbare computer er kendt som tethering. Den eneste ulempe ved denne internetforbindelse er dens langsomme browsing hastighed. Du kan tilslutte en bærbar computer til internettet ved hjælp af en mobiltelefon, der gør det muligt for web browsing.

Instruktioner

1 Kontakt din mobiltelefon netværk luftfartsselskab og bede dem om at aktivere tethering på dit håndsæt. Dette kan koste dig en ekstra månedlig afgift.

Du vil få en "Adgangskode" til opkaldsforbindelse fra dit netværk luftfartsselskab.

2 Aktiver Bluetooth på din celle mobiltelefon. Selvom forskellige telefoner har forskellige muligheder, men generelt vil du nødt til at gå til telefonens "Menu"> "Indstillinger"> "Connection" / "Connectivity"> "Bluetooth"> "Aktiver" / "Turn On".

3 Aktiver Bluetooth på den bærbare computer. Gå til menuen "Start"> "My Network Places"> "Tilføj en trådløs forbindelse", og klik på ikonet for Bluetooth. Lad din computer for at søge efter enheder i nærheden, der har Bluetooth. Når du ser din telefon ikon på listen, skal du dobbeltklikke på den og etablere forbindelsen ved at indtaste en 4-cifret adgangskode (f.eks 0000) på både den bærbare computer og telefonen. Sørg for at indtaste den samme adgangskode på begge enheder.

4 Åbn Bluetooth-menuen på din pc ved at klikke på Bluetooth-ikonet på proceslinjen. Vælg "Opret en opkaldsforbindelse." Computeren vil bede dig om at indtaste adgangskoden, at netværket luftfartsselskab gav dig. Når du har indtastet denne kode, vil du være i stand til at få adgang til internettet på din bærbare computer via telefonen.


relaterede artikler