Sådan erstatte en hjemmeadresse Med Paypal

August 21

Sådan erstatte en hjemmeadresse Med Paypal


PayPal er en online betalingstjeneste grundlagt i 1998. Det giver dig mulighed for at købe varer, overføre penge og modtage betalinger. Den har modtaget mere end 20 priser for sine tjenester, og har over 153 mio konti, ifølge sin hjemmeside. Det er et praktisk tjeneste nu ejet af eBay. Med PayPal kan du tilføje og redigere adresser nemt. Erstatning af adresser er en nyttig funktion, der er en del af din PayPal-profil.

Instruktioner

Sådan Stedfortræder et hjem adresse med PayPal

1 Få adgang til din PayPal-konto. Log ind på PayPal; din konto oversigtssiden vises på computerskærmen. kontooversigten vil omfatte den seneste aktivitet på din konto og en opdateret saldo på din konto.

2 Klik på "Profil". Profilen knappen er placeret i øverste højre hjørne af siden. En rulleliste vises. Klik på "tilføje eller redigere adresse." Du kan have 30 adresser tilknyttet din konto. Når siden er indlæst, vil du se den aktuelle adresse eller adresser, du har registreret hos PayPal.

3 Klik på "Add" i nederste højre hjørne. Dette giver dig mulighed for at tilføje en ekstra adresse. Den nye side vil fortælle dig, hvor mange adresser, du i øjeblikket har på filen. Udfyld oplysningerne for erstatning adresse. Klik på "Gem".

4 Klik på "Make Home." Når du har gemt adressen, vil siden indlæses med din liste over aktuelle adresser, herunder den nye adresse. Klik cirklen til venstre for erstatning eller nye adresse. Klik nu på "Make Home" og den nye adresse bliver din hjemmeadresse.

5 Indtast et kreditkort. Hvis du ønsker at knytte et kreditkort med den nye adresse, så sørg for dit kreditkort har samme adresse. Du skal blot klikke på knappen Rediger for den nye adresse. Når siden vises, klik på "Profil" og "Tilføj eller rediger kreditkort."

TIPS

  • Hvis du ikke har en PayPal-konto, gå til deres hjemmeside og klik på "Tilmeld".
  • Slet gamle adresser og kreditkort du ikke længere bruger.

relaterede artikler