Sådan bruges Eye Dropper Tool i Photoshop

September 18

Et af de smarteste værktøjer i Adobe Photoshop er Pipette, der anvendes til prøveudtagning enkelte pixels i et forudbestemt område. Ud over sin evne til at matche enhver farve i billedet præcis, Eye Dropper har nogle andre vigtige funktioner.

Instruktioner

1 Vælg Eye Dropper værktøj fra værktøjslinjen og eksperimentere ved at flytte den til forskellige farver i dit billede og klikke. Bemærk hvordan forgrundsfarven farveprøve, der ligger i din værktøjslinje, ændringer med hvert klik til en nøjagtig farve match.

2 Ændre antallet af pixels de pipette værktøjet prøver på øverst på skærmen, mens værktøjet er aktiv. Standarden er at prøve en pixel ad gangen, men hvis dit billede har små farvevariationer vælge "3 af 3" eller "5 af 5" fra Sample Size menu til en blandet farve match fra et større område.

3 Åbn din Niveauer histogram ved at trykke på "Ctrl" og "L" og flyt Eye Dropper over dit billede, mens du ser toneværdier spænder at afgøre, om dit billede indeholder ren sort eller ren hvid.

4 Brug Eye Dropper værktøj til at vælge komplementære farver i dit billede, når de anvender tekst.

TIPS

  • Opret et eksemplar af et billede, før du begynder at eksperimentere med Photoshop-værktøjer. Arbejdet med kopien og holde din originale billede intakt.
  • Eksperimenter ved hjælp af to eller flere farver fra dit billede til at skabe en flatterende grænse.

relaterede artikler