Sådan foretages fejlfinding en Dell Travel Mouse med Bluetooth

December 10

Sådan foretages fejlfinding en Dell Travel Mouse med Bluetooth


Som populariteten af ​​bærbare computere stiger, har producenterne udviklet en linje af perifere enheder til at opfylde kravene til brugere af bærbare computere. Blandt de mange udstyr til rådighed for brugere af bærbare computere er rejse-mus. Rejser mus er lettere at transportere på grund af deres mindre størrelse. Dell har skabt en Bluetooth-kompatibel rejser mus, som giver brugerne mulighed for trådløst at tilslutte musen til deres computer. Selvom Dell Bluetooth rejse mus vil fungere godt under de fleste forhold, er der tilfælde, hvor brugeren vil løbe ind i problemer med musen. Fejlfinding din Dell Bluetooth rejse musen for at returnere det til orden.

Instruktioner

1 Fjern batteridækslet fra Dell rejse musen og kontrollere, at batterierne er isat korrekt. Det kan være nødvendigt at udskifte batterierne, hvis de er opbrugt.

2 Genstart computeren. kan være opstået en fejl i forbindelsen mellem musen og computeren. Genstart computeren skal rette fejlen.

3 Kontroller, om Bluetooth-funktionen på din computer er tændt. Der henvises til din computers betjeningsvejledning for information om, hvordan du slår Bluetooth-funktionen.

4 Geninstaller din Bluetooth-software, hvis du bruger Windows XP. Hvis der var et problem med din Bluetooth installation, vil computeren ikke forbinde med din mus. Se i dokumentationen til Bluetooth-softwaren for at få oplysninger om installation af softwaren.


relaterede artikler