Sådan læses eBøger på din laptop

January 5

Sådan læses eBøger på din laptop


EBook læsere er ikke kun for enkeltstående enheder og mobiltelefoner. Du kan også læse ebøger på din bærbare computer med e-bog-læser software. Der er gratis og betalt e-bog programmer at vælge imellem. Microsoft, Adobe og open source udviklere har alle produceret ebook læsere til brug på din bærbare computer.

Instruktioner

1 Vælg en e-bog-læser program til din laptop. Nogle eksempler er Reader fra Microsoft, Digital Editions fra Adobe og open source programmer som Calibre, FBReader og Flipbook.

2 Download programmet efter eget valg. De fleste e-bog-læser software er gratis, så du kan prøve flere programmer, hvis du ønsker.

3 Dobbeltklik på den fil, du lige har downloadet og softwaren vil automatisk installere.

4 Åbn softwaren og læse hjælpefilen eller tutorial, hvis det er nødvendigt. Hvert program er lidt anderledes så fortrolig med den e-bog-læser layout og hvordan du importerer ebøger, før du begynder at læse.

5 Find ebøger. Din ebook software kan have en søgeinterface direkte i programmet. Husk, at forskellige læsere anvender forskellige filtyper. Ebooks formateret til Microsoft og Adobe-software er tilgængelige fra deres egne hjemmesider eller ebooks.com. Andre potentielle bog markeder er Project Gutenberg og The Internet Archive. Se ikke til Amazon at give læsbare filer til bærbare e-bog-programmer. Bøger på Amazon er formateret specielt til Kindle.

6 Læg de eBøger i henhold til dit software anvisninger.

TIPS

  • Tusindvis af gratis bøger er tilgængelige fra Project Gutenberg og The Internet Archive. Disse er generelt bøger i det offentlige domæne, så du vil ikke finde de nyeste bestsellere her. Disse eBøger fås i flere formater, herunder TXT og PDF, der kan læses på enhver laptop uden speciel ebook software.
  • Hent e-bog-programmer fra velrenommerede websteder og læse anmeldelser, hvis du aldrig har hørt om det firma før. Du kan også søge programmets navn med søgeordet "spørgsmål" eller "problemer" for at finde ud af, om der har været klager over en virksomheds software.

relaterede artikler