Sådan Burn en DVD video til din harddisk gratis

April 28

Sådan Burn en DVD video til din harddisk gratis


DVD-film har videofiler på dem, der er, hvad din eksterne DVD-afspiller bruger til at afspille filmen. Du kan optage en dvd-film fra DVD til din computer som en videofil ved hjælp af nogle gratis software, som du kan downloade online.

Instruktioner

1 Brug et program som Format Factory til at overføre en DVD på din computer (se Resources). Klik på "DVD til Video" under fanen "DVD" at have mulighed for at brænde dine DVD til din computer i næsten alle video-format, du ønsker. Format Factory er helt gratis at bruge, så længe du vil.

2 Brug Easy DVD Rip for en anden mulighed. Klik på "Konverter Main Title" for at få den vigtigste video på DVD, eller du kan vælge "Konverter kapitel" for at få et af kapitlerne i en tid som en DVD klip. Programmet er gratis at bruge for en uge, men du kan kun få 10 minutters klip før at skulle købe den fulde version.

3 Download og installer AoA DVD Ripper for en tredje mulighed for at rippe. Dette program, du kan bruge på forsøgsbasis, men det vil også kun rippe 10 minutters klip. Klik gennem AoA s regneark-grænseflade til at få din fil på din computer. Programmet viser dig hvert trin nødvendig for processen.


relaterede artikler