Hvad er de POP3 Server Indstillinger for en MSN Email-konto?

December 27

Hvad er de POP3 Server Indstillinger for en MSN Email-konto?


En af fordelene ved at have en MSN email-konto er tjenesten er webbaseret, hvilket betyder at du kan få adgang din e-mail fra en hvilken som helst web-tilsluttet computer. Hvis du kun bruger en computer til at downloade og læse e-mail eller gerne vil gemme en kopi af din mail til din lokale harddisk til opbevaring, har du mulighed for at konfigurere din POP3-kompatible e-mail-klient til at downloade og læse din MSN email.

Kompatible e-mail-programmer

Stort set alle e-mail-program i øjeblikket tilgængelig kan bruge Post Office Protocol 3 (POP3) til at oprette forbindelse til MSN e-mail-servere og få adgang til e-mail. Hvis computeren blev leveret med Microsoft Office forudinstalleret, for eksempel, kan du bruge Microsoft Outlook. Alternativt downloade og installere en af ​​de mange gratis e-mail-klienter er tilgængelige på internettet.

Indgående og udgående mailserver Adresser

For at konfigurere din foretrukne e-mail-program til at få adgang til din MSN email, du behøver at vide to centrale MSN email serverindstillinger:

Server til indgående post adresse: pop3.email.msn.com

Udgående mailserver adresse: smtp.email.msn.com

Hvordan og hvor du indtaster disse adresser vil variere afhængigt af hvilken e-mail-klient, du bruger, men ethvert program, du vælger, vil have et sted for dig at indtaste disse indstillinger.

Dit brugernavn og adgangskode

Ud over de indgående og udgående mail-server adresser, vil du også nødt til at indtaste din MSN brugernavn og din adgangskode i din e-mail-program. De fleste programmer giver dig mulighed for at gemme din adgangskode til automatisk indrejse, som er en spare tid, hvis du er den eneste person med adgang til din computer. Men hvis du deler en computer eller privatlivets fred er en bekymring, ikke vælger at have dit password gemt.

MSN Email Security

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, skal du også vælge "Kræv godkendelse af sikker adgangskode", når du konfigurerer din e-mail-program til at få adgang til din MSN-mail-konto via POP3.


relaterede artikler