Sådan komprimere dine YouTube-kanal

September 10

Medmindre du er en YouTube-partner, vil du ikke være i stand til direkte at redigere kanal tema med HTML-kode og reducere sidestørrelsen på den måde. Du kan dog stadig komprimere din YouTube-kanal ved at fjerne moduler. De fleste moduler på en kanal udvide højden af ​​siden. To moduler, der normalt forårsager din kanal side at være længere er "Abonnementer" og "Seneste aktivitet" moduler. Fjernelse mindst disse to moduler vil komprimere din kanal side mærkbart.

Instruktioner

1 Log ind på din YouTube-konto på youtube.com ved at klikke på linket "Log ind" i øverste højre side af hjemmesiden.

2 Klik på dit brugernavn øverst på siden. Fra den udvidede visning, skal du klikke på linket "Channel" i afsnittet "Min konto".

3 Klik på "Moduler" fanen for at udvide modulerne indstillingsvisningen på skærmen. Fjern markeringen i feltet for mindst de "Abonnementer" og "Seneste aktivitet" moduler. Du kan også fjerne andre moduler for at gøre det endnu mere kompakt.

4 Klik på knappen "Gem ændringer". Nu er din YouTube-kanal er mere kompakt, med en reduceret samlet højde på siden.

TIPS

  • Du kan yderligere reducere højden af ​​kanalen ved at klikke på linket "Rediger" i afsnittet "Profil". Fjern markeringen kasserne for så mange profil elementer, som du ønsker. Hver enkelt bidrager til at gøre den side, der meget mindre.

relaterede artikler