Hvordan man laver en TLB fil

August 31

Den .tlb udvidelse står for type bibliotek filer. Disse er binære filer, der alene ikke gør noget, så brug dem med programmer, der bruger flere klasser eller DLL-filer. Microsofts Visual Studio program kan du oprette programmer ved hjælp sprog såsom C # og Visual Basic fabrikat, der omfatter .tlb filer. For at gøre dette, skal du vælge at registrere disse komponenter til COM Interop, som giver et program til at interagere med COM-objekter. Afhængigt af det programmeringssprog, du bruger, er processen for at skabe .tlb filer adskiller sig en smule.

Instruktioner

1 Åbn en ny klasse bibliotek projekt ved hjælp af en af ​​Visual Studio er programmeringssprog, såsom Visual Basic eller C #. Skriv koden for klassen filer. Klik på "Project" i menuen og klikke på "<Projektnavnet> Egenskaber," hvor "<Projektnavnet>" er det navn, du har givet til projektet.

2 Klik på fanebladet "Ansøgning", hvis det ikke allerede er valgt. Klik på knappen "Assembly Information". Klik for at sætte et flueben i "Make samling COM-Visible" afkrydsningsfelt, og klik på "OK" knappen.

3 Klik på "Build" fane i et Visual Basic projekt, eller den "Compile" tag i et C # projekt. Klik for at sætte et flueben i "Tilmeld dig COM Interop" afkrydsningsfelt.

4 Klik på knappen "Byg" i menuen, og klik derefter på "Build <Projektnavnet>" for at bygge projektet. Visual Studio bygger projektet, herunder den .tlb filen i projektet løsning mappen.


relaterede artikler