Sådan bruges Fax Software Med bredbånd Internet Service

September 6

Sådan bruges Fax Software Med bredbånd Internet Service


Oprindeligt blev faxer sendt over telefonlinjer fra faxmaskiner bygget udelukkende til at sende faxer. Computere senere havde fax modem-kort, der tillod folk at sende faxer fra deres computer til andre computere og faxmaskiner. Nu kan du sende faxer via internettet med tjenester, der enten bruger kun eller e-mail software websider. Det er nemt at bruge, men du er nødt til at læse de vilkår og information om de tjenester.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en online fax service. Der er flere steder som eFax og ClickFax der tilbyder disse tjenester. Find en plan og virksomhed, der passer til dine behov, og være opmærksom på pris pr fax eller per måned.

2 Læs reglerne til fax. Du kan sende din fax via e-mail, der kræver, at du scanne dine dokumenter til din computer og vedhæfte dem til en e-mail sendt til tjenesten. Du kan alternativt tilføje den vedhæftede fil via en webbrowser. Kig efter eventuelle regler om, hvilke web browser software, du kan bruge.

3 Sæt dit dokument i scanneren og kopiere den til din computer. Gem filen.

4 Åbn billedet med et billedredigeringsprogram og ændre størrelsen på filen, så det er lille nok til at knytte til din email. Mange e-mail-programmer vil ikke sende vedhæftede filer større end 3 eller 5 megabyte. Vedhæft filen og sende e-mail eller åbne websiden og vedhæfte filen. Medtag den modtagende faxnummer oplysninger. Indgående faxer vil blive sendt til din e-mail, eller din konto online i de fleste tilfælde.