Hvordan virker Trådløs EAP arbejde?

November 12

Hvordan virker Trådløs EAP arbejde?


Protokoller er sæt af standarder eller retningslinjer, der anvendes til at lette overførsel af digital information. Trådløse netværk bruger en protokol sæt kaldet trådløs EAP eller Extensible Authentication Protocol.

Definition

Wireless EAP er en authentication struktur eller ramme, der typisk anvendes i netværk, der forbinder uden behov for fysiske kabler eller linjer. En ramme autentificering etablerer eller bekræfter identiteten af ​​en bruger i dette netværk, typisk gennem en adgangskode.

Fungere

Trådløs EAP letter anvendelse og overførsel af keying materialer og parametre. En nøgle er en parameter, der også betegnes som et stykke information, der typisk tager form af en krypteret adgangskode, der anvendes til at give adgang til sikre data. Nøglemateriale genereres af matematiske beregninger kaldet algoritmer. Et centralt længde på 32 bits, eller enheder af digital information, betragtes som den mindste længde for stærk sikkerhed med kryptering koder.

Metoder

Trådløs EAP giver struktur for den faktiske godkendelsesmetoder. EAP-metoder autentificere kodede digitale data, som det trådløst overføres mellem computernetværk, så computere kan kommunikere med hinanden.


relaterede artikler