Sådan foretages fejlfinding af en Windows Vista Tastatur og mus

March 31

Sådan foretages fejlfinding af en Windows Vista Tastatur og mus


Windows Vista-operativsystemet ikke ligefrem har det bedste ry for kompatibilitet eller problemfri drift. Imidlertid bør operativsystemet fungere fint med grundlæggende periferiudstyr, såsom en mus eller et tastatur. Hvis du har funktion problemer forbindelse eller med musen, tastatur eller begge dele, fejlfinding dit operativsystem samt dine periferiudstyr til at forsøge at løse det problem, der forårsager dit tastatur eller mus til at fungere forkert.

Instruktioner

1 Hent Windows-opdateringer. Windows Vista er blevet lappet adskillige gange for at forbedre kompatibiliteten med eksterne enheder. Hvis dit tastatur og mus er nyere modeller, kan de ikke være foreneligt uden plasteret. Du kan hente opdateringer, gå til "Windows Update" ikonet i Kontrolpanel, og sørg for automatiske opdateringer er aktiveret. Når aktiveret, bør dine opdateringer begynde at downloade automatisk.

2 Kontroller tilslutninger. Hvis du bruger en kablet tastatur og mus, tjekke din computers porte og sikre, at alle ledninger er tilsluttet stramt. Hvis du bruger en trådløs mus og tastatur (og du bruger en intern Bluetooth transceiver eller adapter) tjekke dine trådløse indstillinger i Bluetooth hjælpeprogrammet i Kontrolpanel. Bemærk: Hvis du bruger en tredjeparts trådløs enhed, kan det være nødvendigt at få adgang til den software, der blev solgt med tastaturet og musen til at se dine trådløse indstillinger.

3 Opdater drivere. Gå til Kontrolpanel, og klik derefter på "Hardware og lyd." Vælg enten "Tastatur" eller "Mouse". Klik på fanen hardware og vælg din nuværende perifere. Et nyt vindue vil poppe op. Vælg fanebladet "Drivers", og klik derefter på "Opdater drivere." Hvis der findes en ny driver, vil den downloade automatisk.


relaterede artikler