Hvordan man skriver brugerdefinerede PHP funktion filer til Thesis Theme

February 26

Hvordan man skriver brugerdefinerede PHP funktion filer til Thesis Theme


PHP er en del af kodesprog brugt i Thesis tema for WordPress og brugerdefinerede funktioner hjælpe med at drive sin funktionalitet. Brugerdefinerede funktioner kan køre farveskala fra simple til komplekse, omfatter instruktioner til tilføjelse, ændring eller fjernelse af handlinger fra den hovedtese skabelon og i realiteten, gør Speciale arbejde præcis som du ønsker. Skrivning brugerdefinerede funktioner kræver ikke en indgående kendskab til PHP kodning. Når du skriver og tilføje dem til en custom_functions.php fil, en simpel "krog" er alt hvad du behøver at gøre en brugerdefineret funktion en fungerende del af din Thesis tema.

Instruktioner

1 Åbn din filoverførsel program - også kaldet en FTP-program. Find og dobbeltklik for at åbne "wp-content / temaer / thesis_version nummer" mappe. Find custom-prøve mappe i den vigtigste Speciale mappen, skifter navn til skik og klik derefter for at åbne "custom" mappe og "custom_functions.php" kildefil.

2 Åbn en almindelig tekst editor såsom Microsoft Notepad eller en kode editor i webdesign software som Dreamweaver eller NetBeans. Som en alternativ mulighed, kan du bruge brugerdefinerede fil editor inde Speciale i. Vær opmærksom på, at hvis du vælger denne mulighed, kan PHP kodning fejl forårsage dit websted til at gå ned, så adgangen til dit websted for at fastsætte de fejl umuligt. Skrivning brugerdefinerede funktioner til en tekst editor giver dig mulighed for at få adgang til og foretage de ændringer er nødvendige.

3 Form strukturen af ​​en brugerdefineret PHP funktion med åbning og lukning tags:

<? Php
... Brugerdefineret funktion kode går her
?>

4 Tilføj koden for den brugerdefinerede funktion ved hjælp af følgende syntaks:

funktion funktionsnavn () {
Indholdet gå her
}

Som et eksempel, en funktion, der tilføjer dine seks mest populære indlæg over Sidebar 1 vises som:

funktion custom_popular_posts () {

thesis_widget_popular_posts('recent', 'Popular Posts', ‘6’);

}

5 Afslut funktionen ved at identificere en placering til den brugerdefinerede funktion:

ADD_ACTION ( 'thesis_hook_before_sidebar_1 «,» custom_popular_posts');

6 Kopier og indsæt brugerdefinerede funktion kode i din åbne custom_functions.php kildefilen i dit FTP-program.

7 Upload den redigerede custom_functions.php kildefilen ved at trække eller ved at vælge den fil, der skal uploades. Når dit FTP-program fortæller dig filen allerede findes, og spørger, om du ønsker at overskrive den, altid vælge "Ja".


relaterede artikler