Hvad er Hybrid dvaletilstand?

March 16

Hvad er Hybrid dvaletilstand?


Windows Vista tilbyder mange værktøjer til at hjælpe dig med at spare strøm, uanset om dit mål er at hjælpe miljøet ved ikke at spilde elektricitet eller bare for at få mest muligt ud af din bærbare batterier.

Grundlæggende dvaletilstand

Grundlæggende dvaletilstand er en strømbesparende tilstand, hvor Windows gemmer alle åbne dokumenter og programmer til RAM og slukker resten af ​​systemet, så kun RAM forbrugende magt.

Svaghed i dvaletilstand

Hvis strømforsyningen til computeren er tabt, mens den er i dvaletilstand, enten fra at være frakoblet eller fra batteriet går dødt, og alle dokumenter, der ikke er gemt til harddisken går tabt.

dvaletilstand

Dvale er et alternativ til dvaletilstand, der gemmer alle oplysninger til harddisken, snarere end primær hukommelse, og helt slukkes computeren.

Svaghed i dvaletilstand

Dvale bevarer dine data, men det tager meget længere tid for computeren at gå ind og ud dvale forhold til dvaletilstand.

Hybrid dvaletilstand

Hybrid dvaletilstand forsøger at give brugeren det bedste fra begge verdener. Dataene gemmes til RAM, så den kan hurtigt hentes, når computeren forlader sove, men det er også gemmes på harddisken som en nødsituation backup i tilfælde strømmen forsvinder.