Sådan får du adgang Query Wildcards

August 25

Med arbejder med flere poster i Microsoft Office Access-database program, kan du køre forespørgsler for at finde specifikke kriterier i dine optegnelser. For eksempel kan du køre en forespørgsel til at oprette en tabel med kun bestemte felter, du vil medtage. Når du kører en forespørgsel kan du også søge dine poster for eventuelle jokertegn. Wildcard karakterer er særlige tegn som en stjerne eller pund tegn på, at der tilsættes sammen med en gruppe af tekst eller tal. Placering af jokertegn kan være nyttigt, når du har brug for at fjerne dem fra poster.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Office Access-program på din computer, og vælg derefter "Microsoft Office" -knappen fra toppen af ​​ansøgningen.

2 Klik på "Åbn", og klik derefter på database fil, du vil søge forespørgsel jokertegn for. Vælg knappen "Åbn".

3 Klik på "Forespørgsler" fra værktøjslinjen Objekt menuen og derefter dobbeltklikke på indstillingen "Opret forespørgsel i designvisning". The Show Table dialogboksen vises derefter.

4 Dobbeltklik på de felter, du ønsker at køre en forespørgsel efter og finde jokertegn. Indtast følgende i "Kriterier" feltet: Like

"[] *"

5 Klik på knappen "Kør" fra den øverste værktøjslinje menuen og derefter et datablad vises med resultaterne, der viser alle de jokertegn i forespørgslen.