Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail

January 29

Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail


Juno er et online-tjenester selskab grundlagt i 1996, der tilbyder billig online adgang. Dens email service (brugere identificeres af @ juno.com domæne) blev kritiseret oprindeligt på grund af den tunge af proprietære mail-klient, men efterfølgende opgraderinger mindsket smerten ved at bruge det. I 2004 har virksomheden affundet og tillod brugere til at bruge en mere mainstream mail pakke, især Microsofts allestedsnærværende Outlook.

Instruktioner

1 Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail

Besøg juno.com at etablere en Juno-mail-konto. Vælg "Min konto" og klik derefter på "Tilmeld dig nu" linket. Vælg den plan, der bedst passer til dine behov, og følg vejledningen for at oprette et medlem ID (som er din e-mailadresse uden @ juno.com) og adgangskode.

2 Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail


Installer Outlook på din computer, enten med hele Office 2007 pakken, eller a la carte. For at installere Office 2007, skal du bruge den originale cd samt serienummeret, som er inkluderet i emballagen. For at installere Office 2007, skal du indsætte cd'en i computeren og følg vejledningen, der auto-run guiden tager dig igennem.

3 Start Outlook ved at klikke på "Start" og vælge "Programmer", "Microsoft Office 2007" og "Outlook". Gå til menuen "Funktioner" og vælg "E-mail-konti." Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og derefter på "Næste", og du vil blive bedt om at vælge den type e-mail-server, der er POP3. 4 Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail


Indtast brugeroplysninger i følgende skærmbillede: Indtast dit navn (hvordan du ønsker det skal vises på e-mail sendt fra dig) i "Your Name" feltet. I "E-mail-adresse" indtaster din fulde Juno emailadresse.

5 Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail


Udfylde "Server Information" felter med følgende oplysninger:
Server til indgående post (POP3): pop.juno.com
Server til udgående post (SMTP): smtp.juno.com
I Logon Information felterne, skal du indtaste følgende oplysninger:
Brugernavn: Indtast din Juno medlem ID (din e-mailadresse uden @ juno.com)
Kodeord: den adgangskode, du valgte, da du etablerede din Juno-konto
Vælg feltet for "Husk adgangskode".

6 Sådan bruges Microsoft Office Outlook 2007 med Juno Webmail


Kontroller, at du har gennemført processen med succes ved at klikke på knappen "Test kontoindstillinger". Alle oplysninger, indtastet forkert vil ikke tillade dig at oprette forbindelse til e-mail-server, og du vil se en fejlmeddelelse, der informerer dig om fejlen. Når testen med succes har afsluttet, sende et par test e-mails til venner for at bekræfte din e-mail afsendelse og modtagelse perfekt.

TIPS

  • Hvis du har brug for at redigere oplysninger om din konto, skal du gentage trin 3, men vælg "Rediger eksisterende e-mail-konti" i stedet for "Tilføj en ny e-mail-konto."
  • Disse trin også arbejde med ældre versioner, herunder Outlook 2002 og Outlook 2003.
  • En svag adgangskode, kan tillade hackere adgang til din e-mail-konto.

relaterede artikler