Sådan Photoshop dig selv med en Celebrity

May 12

Selv hvis du tilbringe hele dagen på Rodeo Drive, kan du aldrig se en berømthed - men dine billeder behøver ikke at komme op tom. Ved hjælp af Photoshop grafik software, kan du blive stående side om side med alle film stjerne eller rock-sanger, du gerne vil. Photoshops værktøjer kan du ændre størrelsen og placere folk i billeder, så de ser realistisk - selv i dit celebrity fantasiverden.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop. Klik på menuen "Filer". Klik på "Åbn". Gå til hvor dit billede og billedet af den berømthed er placeret. Hvis begge er i samme sted, tryk og hold "Ctrl" -tasten, klik én gang på hver og klik på knappen "Åbn". Hvis ikke, gennemse hver enkelt fil og dobbeltklikke på dens ikon.

2 Klik alt efter hvad billedet viser personen større og mere tæt. Klik på "Lasso" værktøjet på "Funktioner" rude. Tegn en skitse omkring personen, forsøger at få bare omridset af kroppen og så lidt baggrund som muligt.

3 Tryk på "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere omrids. Klik på det andet billede og tryk på "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte kopien. Træk den på plads ved siden af ​​den anden person i billedet.

4 Resize den indsatte person, ved at klikke på menuen "Rediger", vælge "Transform" klikke "Scale" og skrumpende billedet. Det er meget bedre at skrumpe end større, hvilket kan skade det billede, hvilket er grunden til at starte større er bedst.

5 Højreklik på "Eraser" værktøj på "Funktioner" rude. Vælg "Baggrund Eraser Tool." Langsomt trække markøren rundt del af den indsatte i billedet for at slette det, som vil gøre de to billeder blande bedre. For eksempel, hvis den berømthed indsatte i har armen stikker ud mellem jer to, slette armen og træk berømthed tættere på dig. Det vil se ud som den berømthed har sin arm bag dig, skjult af din krop. Eksperimenter med viskelæderet bedst placere de to organer. Dette trin er valgfrit.

6 Klik på menuen "Filer". Vælg "Gem som". Skriv et nyt navn til billedet, og klik på knappen "Gem". E-maile billedet til "USA", "OK" eller "InTouch Magazine" er helt valgfrit.

TIPS

  • Brug berømthed foto som en retningslinje, tage et billede af dig selv med det samme belysning, baggrund og farver. Sørg for skygger på dit ansigt er orienteret i samme retning som de skygger på den berømthed ansigt.

relaterede artikler