Sådan Clean Ink Fra en fladskærm

August 21

Sådan Clean Ink Fra en fladskærm


Fordi computere bruges dagligt for mange mennesker, uundgåelig bliver de farvede og kræver mere end bare almindelig afstøvning. Blæk pletter på fladskærms computerskærme kan forårsage panik, men faktisk kan fjernes temmelig ubesværet. Det vigtigste aspekt af rengøring blæk fra en fladskærm computerskærm er at bruge den rigtige rengøring løsning. Du bør aldrig bruge vinduet renere på en fladskærm, fordi det vil beskadige skærmen.

Instruktioner

1 Tryk på afbryderknappen på fladskærm for at slukke den.

2 Fyld en skål med 1/2 kop destilleret vand og 1/2 kop 70% isopropylalkohol. Isopropylalkohol er den typiske form findes i de fleste kiosker. Se på bagsiden af ​​alkoholen flasken for at lokalisere procentdel.

3 Dyp en bomuldsklud i vandet og alkohol løsning, og vride den ud for at fjerne så meget fugt som muligt.

4 Gnid blækplettede område af fladskærm med kluden, hjælp blide tryk og små cirkulære bevægelser. Fortsæt gnide indtil alt blækket fjernes. Du kan også dyppe en vatpind i den flydende blanding og bruge den til at rense blæk farves område.

5 Drej klud til en ren del, og tør den resterende del af den flade monitorskærmen med klud for at fjerne eventuelle yderligere støv og snavs.

TIPS

  • Brug ikke papirservietter, ansigtsservietter eller toiletpapir på fladskærme, da træfibrene i disse produkter kan forårsage små ridser på skærmen.
  • Må ikke anvendes alkohol til skærmen uden at udvande det med destilleret vand først, da det vil beskadige skærmen belægning.
  • Brug ikke vand fra hanen, da mineraler vil forlade pletter på fladskærm.

relaterede artikler