Sådan Backup et program til CD

June 1

Sådan Backup et program til CD


Windows-operativsystemet har en backup hjælpeprogram, der giver dig mulighed for at gemme programmer og filer til en tom cd. Den tom cd lagres derefter på et sikkert sted, og du kan bruge det i tilfælde af harddisken går ned, eller du ikke er i stand til at starte computeren. Du kan oprette et helt billede af din harddisk eller kun spare bestemte programfiler. Lagring programmer undgår behovet for at geninstallere dem.

Instruktioner

1 Indsæt din tomme cd i drevet. Klik på Windows "Start" knappen og derefter klikke på "Control Panel". Klik på "System og vedligeholdelse", og derefter klikke på "Backup og gendannelse."

2 Klik på linket "Indstilling af backup". Dette starter guiden backup. I det første skærmbillede, skal du vælge din cd-brænder for backup placering, hvor du vil gemme filerne. Klik på "Næste".

3 Klik på "Lad mig vælge" for at vælge de mapper, du ønsker at gemme. Klik på "Næste". Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hvert program, du vil sikkerhedskopiere. Du kan sikkerhedskopiere hvert program mappe, samt personlige mapper og filer. Klik på "Næste".

4 Klik på "Gem indstillinger og køre backup." Dette starter backup-processen, og guiden kopierer dine programfiler til den tomme cd.


relaterede artikler