Sådan Vedhæft en video til en e-mail til en MAC

July 29

Sådan Vedhæft en video til en e-mail til en MAC


Fremkomsten af ​​digitale videokameraer har gjort det nemt at fange dyrebare øjeblikke og sende, at optagelsen til venner og familie. Baby første skridt, kan blæser ud fødselsdagslys og andre særlige øjeblikke registreres ved hjælp af en smartphone eller en lille digitalt kamera, så sendt til venner og familie at følge nogle få enkle trin. Processen er let på en Macintosh-computer med Mac OS X, version 10.4 eller nyere.

Instruktioner

Capture billede

1 Optag begivenheden på et digitalt videokamera. Hvis du ejer en iPhone, 3GS, kan du optage video på telefonen. Hvis du ejer en separat digital optager, sørg for at have en passende kabel eller stik til USB-porten på en Macintosh-computer. USB er standard størrelse, som navnet antyder, Universal Serial Bus.

2 Hvis du ejer en Flip, efter du har registreret hændelsen, blot sætte kameraet til USB-porten på Mac computer, og dobbeltklik på "FlipVideo", der vises på skrivebordet.

Den Flip leveres med software, der skal installeres på din Mac. Klik på "Flip Video for Mac", der vises inde i ikonet på skrivebordet Flip, og det vil automatisk installere den relevante software.

Inde ikonet FlipVideo, åbnes et vindue, og din video er gemt inde i mappen DCIM. Træk filen til skrivebordet.

Hvis du ejer en iPhone, har du valg. Når du har optaget videoen, hvis din iPhone er knyttet til en cloud computing e-mail-tjeneste, ligesom Mobil Me eller gmail, kan du vælge "share" ikonet i nederste venstre hjørne af videoen skærmen, og valget af at sende din optagelse som en SMS-besked, eller som en e-mail, vil være til rådighed.

Eller, kan du synkronisere din iPhone med din Mac-computer, og videoen vil blive vist i iPhoto, og mulighed for at e-maile den fra at software-program, igen under menuen "Del", vil blive tilbudt.

Hvis du ikke ejer en Flip eller en iPhone, skal du tilslutte dit videokamera til din computer, og overføre filen til din Mac desktop.

3 Efter videofilen er blevet flyttet til Mac-skrivebordet, starte e-mail-program på computeren. På en Macintosh, kan dette omfatte Apples proprietære software, Mail, Mozillas Thunderbird eller Microsoft Office Entourage.

4 Opret en ny e-mail-dokument, og fuldføre adresse overens med den påtænkte modtager (e). Sæt en beskrivende redegørelse i emnelinjen, og derefter skrive en kort beskrivelse i selve e-mailen.

5 På toppen af ​​den e-mail i alle tre Mac mail-programmer, der er et ikon eller en tekst, der er enten en papirclips, eller ordet "Attachment" eller begge dele. Klik på denne knap og en dialogboks åbnes.

6 Naviger til skrivebordet, og klik på den videofil til "vedhæfte" det til din e-mail.

7 Klik på "Send", og den e-mail, med videoen vedhæftet, er på vej.

TIPS

  • Videofiler kan forbruge betydelig filstørrelse. Det er ikke usædvanligt for en kort video for at måle mere end en megabyte i filstørrelse. Med det i tankerne, holder de videoer, du planlægger at e-mail korte og mindre i størrelse. Dette sikrer, at den modtagende e-mail boks vil være i stand til at acceptere filen, og det vil ikke blive afvist for sin størrelse.

relaterede artikler