Sådan får du vist et LAN netværk

December 23

Sådan får du vist et LAN netværk


Et LAN eller Local Area Network, er en samling af enheder - såsom computere, bærbare computere, printere og routere - der er forbundet via kabler eller trådløst. LANs bruges til at give en primær enhed på netværket, som regel en computer, adgang til flere sekundære enheder. Et LAN kan ses fra en computer er direkte forbundet til LAN.

Instruktioner

1 Sæt et netværkskabel i din PC. Sæt den anden ende af kablet i din LAN-router. Kig efter en lille computer-ikon i nederste højre del af skærmen. Dette ikon angiver, at du er forbundet til LAN. For trådløst LAN, skal du klikke på "Start" og derefter "Connect". Fra listen, vælg den trådløse LAN og trykke på "Connect".

2 Klik på knappen "Start" og derefter "Control Panel" valgmulighed. Klik derefter på "Netværk og Internet" og "Netværks- og delingscenter."

3 Klik på linket "Vis status" ud for navnet på din LAN-forbindelse. De fleste LAN-forbindelser er opkaldt efter routeren bruges til at skabe LAN. Den "Vis status" menuen kan du se dit netværk, vise dens aktivitet og ændre dens indstillinger.

TIPS

  • Hvis du har problemer forbinder til dit LAN, skal du nulstille din router. Nulstilling af routeren kan eliminere mange små problemer med forbindelsen.

relaterede artikler