MSI installationsmuligheder

January 17

MSI filer, også kendt som Microsoft Installer-filerne, er designet til at gøre installationen af ​​software-programmer lettere for slutbrugeren. Filerne kan indsat i et par forskellige måder. Den mest almindelige metode er direkte implementering, men avancerede brugere kan anvende batch filer eller kommandoprompten at udføre installationen med særlige kommandoer som ændrer den måde, at softwaren er installeret, og de tilgængelige indstillinger under brug.

Direkte Deployment

Denne metode anbefales til nybegyndere og er den standard implementering mulighed. Du skal blot dobbeltklikke på ikonet MSI og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Command Line Deployment

Denne metode giver brugerne mulighed for at passere specifikke kontakter, der styrer forskellige aspekter af installationen til installatøren. Denne metode anbefales til avancerede brugere, og kræver, at du åbne kommandoprompten "Som administrator" og skrive følgende for at udføre MSI-pakken: "C: \ Windows \ System32 \ Msiexec.exe -i C: \ <placering mappe fil > \ <filnavn> .msi. "

Batch File Deployment

Denne indstilling er nyttig for avancerede brugere, der ønsker at passere de samme parametre til alle deres MSI installationer. Du skal blot åbne en Notesblok-fil, skal du skrive lanceringen koden ( "C: \ Windows \ System32 \ Msiexec.exe -i% 1"), og gem filen som en "Bat" eller batchfil. Så du trækker .msi fil på ikonet for batch-fil, og installationen begynder.


relaterede artikler