Sådan Fortryd en Slet på Microsoft Word

November 15Microsoft Word 's "fortryd" funktionen giver dig mulighed for at træde tilbage gennem dine handlinger, hvis du laver en fejl, eller hvis du skifter mening om noget, du gjorde til dokumentet. Du kan fortryde flere handlinger, så selvom du indser, at du ved et uheld har slettet vigtige indhold efter at gøre det videre arbejde på dit dokument, vil du som regel stadig være i stand til at komme tilbage det indhold, du slettet.

Instruktioner

1 Tryk på tastaturet kombination af CTRL + Z for at fortryde din seneste sletning af tekst ved hjælp af tastaturet. Alternativt kan du bruge musen til at klikke på "Fortryd" knappen på Word værktøjslinje øverst til venstre, der er formet som en buet pil til venstre.

2 Fortsæt med at klikke på "Fortryd" ikonet eller bruge tastaturet kombination til at gå tilbage gennem yderligere dokument ændringer, du ønsker at fortryde.

3 Klik på den lille trekant symbol til højre for "Fortryd" ikonet, hvis du ønsker at se de forskellige handling trin du er i stand til at fortryde. Indhold, som du har slettet, vises på listen som "Clear". Du kan bruge denne metode til at fortryde flere trin på en gang.

TIPS

  • Hvis du fortryder for mange trin i dit dokument, kan du bruge funktionen "redo" for at vende dine ændringer. Redo tilgås via ikonet, der vises til højre for "Fortryd" ikonet, efter at du har brugt fortryd-funktionen. Du kan også bruge en tastaturgenvej af CTRL + Y.
  • Når du har gemt dokumentet, kan du ikke så åbne den igen og bruge undo funktionen. Sikre du har gendannet alle de slettede indhold, du har brug for, før du gemmer filen, lukke dokumentet eller kommer ud fra Word.

relaterede artikler