Forskelle mellem biblioteksfunktionen & brugerdefineret funktion

January 9

Forskelle mellem biblioteksfunktionen & brugerdefineret funktion


Når du skriver programmer, der bruger programmering kode, kan du vælge at implementere alle dine egne funktioner eller du kan bruge de eksisterende ressourcer. De fleste sprog gavn af gratis kode biblioteker til almindelige funktioner. Dette omfatter desktop applikationer i sprog som Java og web-applikationer på sprog som PHP og JavaScript. Udviklere ofte står valget mellem at give funktionalitet selv, skabe brugerdefinerede funktioner eller importere eksterne ressourcer.

Kilde

Den væsentligste forskel mellem bibliotek og brugerdefinerede funktioner er kildekoden. Hvis du bruger en kode bibliotek, vil din ansøgning nødt til at importere denne ressource og derefter bruge det gennem sin application programming interface eller ved at følge instruktionerne i enhver omfattede dokumentation. Hvis du gennemfører dine egne funktioner, du naturligvis skrive kildekoden selv, så det ser ud inde i dine programfiler sammen med din anden kode.

Ændringer

Når du skriver din egen kode funktioner, kan du foretage ændringer til dem, udvikle dem sammen med resten af ​​din ansøgning. Dette giver dig mulighed for at designe funktioner, der er perfekt egnet til dine applikationer. Have en forståelse af udviklingsprocessen til dine funktioner sætter dig i en god position til at forstå de mulige konsekvenser af eventuelle ændringer, du foretager dem.

For biblioteksfunktioner, i nogle tilfælde kan du ikke engang være i stand til at foretage ændringer i koden implementering. Hvis du har adgang til kildekoden for bibliotekerne, du importerer, kan du ændre koden, men det kan være en kompliceret, risikofyldt proces, fordi du ikke kan forstå de potentielle bivirkninger.

Sigtbarhed

Afhængigt af sproget eller platformen dine programmer bruger, kan du have begrænset synlighed af importerede bibliotekets funktioner. For eksempel kan du kun være i stand til at se omridset af en funktion, med dens navn, parametre og returtype angivne men uden gennemførelsen detaljer. Kode biblioteker også variere i mængden og kvaliteten af ​​dokumentation eller kommentar, de leverer. Hvis du ikke kan se inde i en funktion og har ingen oplysninger om det, er der en grænse for, hvor effektivt du kan bruge det. Du har fuld adgang og synlighed for de funktioner, du designer selv, så kan træffe informerede brug af dem andre steder i dine programmer.

Ressourcer

Selv om der er begrænsninger på, hvordan du kan bruge nogle kode biblioteker, kan de spare dig for en masse besvær. Hvis du gennemføre noget, der er blevet dækket i udstrakt grad af andre udviklere, kan du fokusere dine ressourcer på de unikke aspekter af det program, du arbejder på. Ofte kode biblioteker bruger avanceret funktionalitet, der ville tage lang tid for individuelle udviklere at opnå, så du kan bruge noget, der ikke kun sparer tid, men også er bedre end hvad du ville være kommet op på egen hånd.


relaterede artikler