Hvordan får jeg min Administrator Password på en Acer Windows Vista computer?

January 9

Hvordan får jeg min Administrator Password på en Acer Windows Vista computer?


Chancerne er, du har angivet et administratorkodeord, når du først er installeret eller konfigureret Windows Vista. Medmindre du laver en masse under-the-hood tilpasning og konfiguration, har du sandsynligvis ikke bruge administratorens adgangskode for ofte. Det gør det alt for let at glemme. Der er ingen nem måde at genoprette den password, af sikkerhedsmæssige hensyn, men ved hjælp af en Linux værktøj, nulstille adgangskoden til noget mere mindeværdige er ikke alt for hårdt.

Instruktioner

1 Download Ubuntu Live CD'en ISO-billedfil fra Ubuntu.com. Ubuntu er et populært fordeling af den gratis Linux-styresystem. Brænd billedfilen til en tom cd med dit ønskede brændende ansøgning. Henvisning Ubuntu hjælpefiler for mere information om, hvordan du brænder en Ubuntu Live CD'en.

2 Efter brænde er færdig, skal du genstarte computeren med Ubuntu Live CD'en i computerens optiske drev. Dette vil starte computeren i Ubuntu. Vælg "Prøv Ubuntu uden at foretage ændringer til din computer" og tryk på Enter. Dette vil indlæse Ubuntu operativsystem (det er alle kører fra cd, din harddisk påvirkes ikke).

3 Vælg "System" og derefter "Administration" i menulinjen i øverste venstre hjørne af skrivebordet. Vælg "Synaptic Package Manager." Vælg "Indstillinger" og derefter "Arkiver" og aktivere "Software begrænset af ophavsret eller juridiske spørgsmål." Klik på "Luk".

4 Åbn Synaptic Package Manager igen, og klik på "Søg". Skriv "chntpw" i søgefeltet. Højreklik på den returnerede filen og vælg "Marker til installation." Klik på "Anvend" for at installere hjælpeprogrammet.

5 Vælg "Steder" fra Ubuntu menulinjen, og vælg Windows harddisk til at montere det.

6 Vælg "Programmer" fra menulinjen, og vælg "Tilbehør" og derefter "Terminal" for at åbne Terminal kommandoprompten. Inden for Terminal vinduet, skriv "cd / media / disk / WINDOWS / system32 / config" og tryk på Enter.

7 Skriv "sudo chntpw SAM" og tryk på Enter. Indtast den nye adgangskode eller skriv en stjerne (*) for at nulstille administrator password til blank. Bekræft ændringen ved at skrive "Y." Fjern Ubuntu cd'en, og genstart computeren.


relaterede artikler