Hvordan at tilføje farve til Black & White Billeder med Microsoft Photo

July 13

Sort-hvide fotografier fanget på film ofte er mere end ren sort og ren hvid. For eksempel kan nogle fotografier har en cool blå farvetone til de hvide nuancer, mens andre kan have en sepia cast. Sort-hvide digitale fotografier kan ikke have samme niveau af karakter, dog uden et par justeringer. Windows Live Photo Gallery 2011 er et gratis billedredigeringsprogram fra Microsoft. Hvis du har dette program på din computer, kan du bruge den indbyggede foto farvejustering funktion til hurtigt at tilføje farver til et digitalt foto sort-hvid.

Instruktioner

1 Start Windows Live Photo Gallery 2011, og dobbeltklik på den sort-hvidt billede, som du ønsker at tilføje farve. Billedet udvides, og fylder midten af ​​vinduet.

2 Klik på pilen ved siden af ​​"Color" på toppen af ​​vinduet i afsnittet "justeringer". Afsnittet falder ned og viser de ni forskellige farvejusteringer, som Windows Live Photo Gallery kan gøre for billeder.

3 Kør musen hen over et af de ni afsnit af menuen "Color". Som du holder musen over hver justering, at dit fotografi ændringer vise et eksempel på, hvordan justeringen kommer til at se.

4 Klik på en af ​​de ni justeringer for at tilføje den valgte farve til dit foto.

TIPS

  • Du kan også manuelt justere farverne i et billede med Windows Live Photo Gallery ved at klikke på knappen "Finindstilling" øverst på skærmen. Klik på "Adjust Color" i højre side af vinduet, og derefter bruge skyderen til at justere farverne i dit billede, indtil det foto har den ønskede farvetone.

relaterede artikler