Hvordan skal tjekkes en Groupwise postkasse størrelse

January 16

Hvordan skal tjekkes en Groupwise postkasse størrelse


Novell Groupwise giver brugerne Netware netværk med e-mail funktionalitet. Brugere konfigurerer Groupwise software til at hente e-mail fra en central server, og softwaren kan sende kommunikation til folk i netværket eller på en ekstern internetserver. Groupwise er indstillet til at bruge en bestemt mængde plads på e-mail-serveren. Du kan se din lagerkapacitet i oplysninger vinduet Groupwise.

Instruktioner

1 Åbn Groupwise på din computer og klikke på "Funktioner" menupunktet. På listen over indstillinger, der vises, skal du klikke på "Check Postkasse Size". Dette åbner et vindue, der viser din postkasse størrelse og anvendelse.

2 Se afsnittet "Postkasse Information." Den blå pie grafen angiver hvor meget plads din postkasse tager op på serveren. Den grå del af grafen viser dig, hvor meget plads der er til rådighed til opbevaring postkasse.

3 Klik på en indstilling i afsnittet "Vis". For eksempel, skal du klikke på "Trash" valgmulighed. Dette viser den mængde plads hver enkelt e-mail tager op på webserveren. Dette er nyttigt, når du ønsker at vurdere, hvilke e-mails tager op mest plads i din postkasse.