Sådan Chat med venner på MySpace

January 12

Myspace er en social networking website, hvor du kan mødes med venner online og chatte bruge webstedets indbyggede instant messaging system. Enhver af de mennesker på din Myspace venneliste automatisk på din Myspace instant messenger liste. Du skal bare logge ind på Myspace, og vælg den ven, du vil chatte med til at sende onlinemeddelelser.

Instruktioner

1 Start en internetbrowser og gå til Myspace login-siden.

2 Indtast din Myspace kontooplysninger i "E-mail" og "Password" felter. Klik på "Log ind".

3 Klik på "Friends Online" overskrift på den nederste højre side af landing page Myspace. En ny side med en liste af venner, der er online, vises. Da denne liste omfatter også folk, der er logget ind på Myspace websted, men logget ud af instant messenger og dem, der har glemt at logge ud, når de forlod stedet, skal du indsnævre listen for at finde folk, der rent faktisk er logget ind på Myspace instant messenger.

4 Klik på "IM Kontakter" valgmulighed, den sidste mulighed i venstre side af hjemmesiden. En række miniaturebilleder af alle venner, som i øjeblikket er logget ind på Myspace og tilgængelig messenger vises.

5 Klik på miniaturebillede af ven, som du ønsker at instant message. Dette vil tage dig til din ven profilside.

6 Klik på "Send onlinemeddelelse", der vises på venstre side af hjemmesiden under vens profilbillede.

7 Klik på det lille "IM venner" position, der vises nederst til højre på skærmen. Et vindue åbnes, overlejret over bunden fjerdedel af din vens profil. Vinduet vil vise dit navn og en tom kasse til meddelelser.

8 Skriv din chatbesked ind i feltet og trykke på "Enter". Alle meddelelser vises i dette felt og du kan fortsætte chatten ved at skrive beskeder og trykke Enter.

9 Log ud af instant messenger når de er klar, ved at klikke den lille downturned pil ved siden af ​​dit navn i bunden af ​​skærmen. Klik på "Go Offline For IM" for at afslutte messenger.


relaterede artikler