Hvad er den note Med en Thumbtack på Facebook?

January 27

Hvad er den note Med en Thumbtack på Facebook?


I "Del" i menuen, placeret øverst på din Facebook-profil og din hjemmeside, er der en ikon, der ligner et notat hæftet op med en thumbtack. Dette ikon repræsenterer Facebooks link funktion. Linket funktionen giver dig mulighed for at dele indhold fra andre hjemmesider direkte på din Facebook-side. Du kan dele et link fra Facebook eller, i nogle tilfælde, fra kilden site af det indhold, du ønsker at dele. Du kan også re-poste links fra andre brugere.

Links

I Facebooks vilkår, et link er web-adresse eller URL på en ekstern hjemmeside, der indeholder indhold, du vil skrive på din side. For at sende et link fra Facebook, klik på "Link" fra menuen "Del" og indtast webadressen du ønsker at dele. Når du lægger et link, kan du tilføje en besked eller blot klikke på "Del". Nogle hjemmesider kan indeholde en "Like", "Anbefal" eller "Del på Facebook knappen". Brug et af disse til at dele indhold direkte fra kilden websted til din Facebook-side, forudsat du er logget ind.

ekstern indhold

Links er bruges til at dele eksternt indhold. Eksternt indhold er enhver Internet indhold, som ikke blev genereret af eller på Facebook. Et almindeligt eksempel på eksternt indhold er indhold, der deles fra YouTube. YouTube link giver dig mulighed for at dele videoer til sange og bands, du kan lide, samt hjemmevideoer af venner eller slægtninge. Du kan også dele links til andet indhold såsom nyhedsartikler, fotos, musik spillelister og kunst fra sites som deviantART. Næsten alt kan bogføres som et link, hvis det har en aktiv web-adresse.

reposting

Facebook giver dig mulighed for at re-sende et link, der allerede er delt på en andens side. Hvis du ser et link, du ønsker at re-indlæg, skal du klikke på knappen "Del". En drop-down menu vises, hvorefter du kan vælge, hvor du ønsker at re-sende linket. Du kan re-poste links på din egen væg, på en vens væg, i en privat besked eller i en gruppe. Du kan re-sende linket som det er, eller du kan tilføje dine egne valgfri meddelelse, før du sender.

Sikkerhed

Før du deler indlæg, har du mulighed for at tilpasse deres individuelle personlige indstillinger til at kontrollere hvem der er og ikke er i stand til at se dem. Ved siden af ​​"Del" ikon, der er et ikon, der ligner en lås. Ved at klikke på låsen vil åbne en drop-down menu af valgfrie privatlivsindstillinger. Du kan vælge at dele dit link med en af ​​flere valgfrie grupper, eller du kan tilpasse dine sikkerhedsindstillinger ved at vælge individuelle mennesker til at dele med. Du har også mulighed for at skjule linket fra bestemte personer som godt.


relaterede artikler