Jeg kan ikke starte Mapper fra min iMac Desktop

February 22

Jeg kan ikke starte Mapper fra min iMac Desktop


Når du laver opgaver med iMac, kan du starte eller åbne mapper på skrivebordet, så du kan arbejde med de filer eller programmer, der er indeholdt inde i dem. Hvis du ikke kan åbne en mappe på skrivebordet, skal du kontrollere mappens tilladelser indstillinger ved hjælp Apples Finder.

IMac Desktop

Skrivebordet er det sted, hvor du arbejder med iMac. Ikoner af monterede drev vises på skrivebordet, herunder iMac opstart drev og eventuelle monterede drev, såsom en ekstern harddisk, USB-flashdrev eller en dvd eller cd. Du kan placere filer og mapper på skrivebordet, så de er praktisk at adgang, når du skal bruge dem.

Mapper på iMac

Alle nye Mac'er køre Apples OS X-operativsystemet, som bruger Finder til at arbejde med filer og mapper. Dobbeltklik på ikonet for en mappe for at åbne den. Du kan konfigurere, hvordan en mappe viser dens indhold. For eksempel, skal du klikke på "Vis" i menuen Finder, og klik derefter på "Ikoner" for at se hver af dine poster repræsenteret ved ikoner. Klik på "Som List" for at få vist elementer på en liste format, og klik derefter på en overskrift for at sortere dem, såsom "Name" eller "Date Modified."

Tjek mappetilladelser

Hvis du ikke kan åbne en mappe, skal du kontrollere mappens tilladelser indstillinger. Klik på den mappe du har et problem med på skrivebordet for at vælge det. Klik på "File" i menuen Finder, og klik derefter på "Get Info". Den mappes Info vises. Klik på trekanten ved siden af ​​Deling og tilladelser, hvis ruden Deling og tilladelser ikke allerede er åbent.

Skift mappetilladelser

Undersøg "Deling og tilladelser" ruden detaljer. Hvis mappen tilladelser er indstillet til Skriv Kun (Drop Box), betyder det, at den er blevet konfigureret til kun at acceptere indgående filer, og du kan ikke åbne mappen. Klik på ikonet låsen nederst i vinduet. Klik på drop-down menuen under Privilege og klik på "Læs og Skriv" for at gøre mappen tilgængelig. Klik på den røde cirkel øverst i vinduet tilladelser til at lukke det. Du kan nu dobbeltklikke på mappen for at åbne den.