Forskellen mellem Mac og Windows-computere

July 31

Windows-kompatible computere (generelt kaldet pc'er) og Apple-computere (normalt kaldet Macs) er de to største valg i computer shopping. Mens der er en håndfuld andre valgmuligheder, herunder Linux og Amiga, PC og Mac er den mest almindelige.

Tilpasning

Den afgørende forskel mellem Mac'er og pc'er er, at pc'er er meget mere tilpasses. Næsten hver PC er yderst modulær, hvilket tillader dele, der skal kobles ud og opgraderet en ad gangen, mens alle undtagen de dyreste MLA er all-in-one-enheder, hvilket betyder, at de skal opgraderes på én gang.

popularitet

På grund af den større markedsandel på pc'en, er det nemmere at finde en reparation center oplevet med pc-problemer, når tingene går skævt. Men Mac-brugere viser højere kundetilfredshed; Mac'er er mere populære blandt Mac-brugere end pc'er blandt pc-brugere. Pc'er er mere almindelige i hjemmet og erhvervsmæssig brug, mens Mac-computere er bedre for grafisk design og musik.

Pris

Den prisklasse på Mac-computere starter på et højere punkt end pc'er, hvilket betyder, at det er lettere at finde low-budget muligheder for pc'er end Mac'er. For eksempel den billigste Dell PC øjeblikket er $ 279 og den billigste Mac til rådighed, er $ 599. Bagsiden af ​​dette er, at da Macs kun er lavet af Apple, alle Mac-computere er nogenlunde sammenlignelige. Betragtninger en Dell og IBM er ikke så nemt at sammenligne og kontrast.

brugervenligheden

Næsten alle Mac-desktops er alt-i-én, der giver mulighed for en langt lettere opsætning end de fleste pc'er. Apples styresystem opfattes generelt at være lettere at betjene end Windows, især for begyndere. Men på grund af pc'er er mere udbredt end Macs i hjem og virksomhed, er der mange fællesskabsprogrammer og organisationer, der underviser computeren analfabeter om Windows, mens dette er mindre fælles med Macs.

Bred vifte

Mac'er er kun lavet af Apple, er Inc. pc'er fra flere forskellige producenter, herunder Dell, HP, Gateway, eMachines, og så videre. Næsten alle dele i disse særskilte edb-virksomheder er udskiftelige, der tilbyder en bekvemmelighed, at Mac'er mangel.


relaterede artikler