Sådan Helt Reparation Registry Problemer

December 4

Sådan Helt Reparation Registry Problemer


Microsoft Windows-operativsystemer gemme et flertal af de indstillinger, der bruges til at køre operativsystemet inden for en gruppe af filer, der generelt betegnes som registret. Windows-registreringsdatabasen er en meget kompleks struktur, der kan bruges til at tilpasse brugeroplevelsen i Windows. Men hvis forkerte indstillinger anvendes, vil alvorlige operativsystem fejl og problemer opstår. Reparer Windows registreringsdatabasen hurtigt ved at genskabe tidligere arbejder indstillinger i registreringsdatabasen ved hjælp af Windows Systemgendannelse.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af Windows 7 PC-skrivebordet, klik på "Programmer" og derefter klikke på "Tilbehør". Klik på "Systemværktøjer" og vælg derefter "Systemgendannelse". Klik på "Vælg et andet gendannelsespunkt" radio -knappen hvis vises i Systemgendannelse vinduet. Klik på knappen "Næste".

2 Klik på en "gendannelsespunkt" i vinduet "Vælg et gendannelsespunkt", der har en dato og tid anført under "Dato og klokkeslæt" kolonne, der er forud for når registreringsdatabasen spørgsmål begyndte at forekomme. Klik på knappen "Næste".

3 Vælg knappen "Finish" i det vindue, der viser, og klik på "Ja" knappen i "Once begyndt, Systemgendannelse kan ikke afbrydes. Vil du fortsætte?" vindue, der vises. Systemgendannelse vil derefter anvende en tidligere arbejdsgruppe kopi af Windows registreringsdatabasen til computeren og genstart computeren.

4 Vælg "Luk" knappen i Systemgendannelse vindue, der viser efter genstart. Registreringsdatabasen reparation er færdig.