Hvad skal jeg gøre, hvis batteriet ikke oplades på min Mac Notebook?

April 19

Hvis batteriet i en Apple laptop mister sin evne til at holde en afgift, problemet er mest sandsynligt et problem med maskinens hovedkortet - Apples navn for deres bærbare bundkort - eller alder af batteriet. Hvis hovedkortet er problemet, bør et par enkle trin for at nulstille hardware indstillinger genoprette batteriets evne til at holde en afgift. Hvis batteriet er gammelt, kan du teste det for at afgøre, om en udskiftning er nødvendig.

Nulstil System Management Control (SMC)

System Management Controller (SMC) er den hardware på din bærbare computer, der styrer strømstyring. For at nulstille SMC, lukke computeren ned og fjerne batteriet. Med batteriet afbrudt, skal du holde den nede i fem sekunder. Slip knappen og genindsætte batteriet. Hvis du er i stand til at oplade det efter du tænder for computeren, er spørgsmålet blevet løst.

Nulstil PRAM

Parameteren random access memory (PRAM) er din bærbare computers fysiske hukommelse, der gemmer systemindstillinger. Nulstilling af PRAM kan ofte genoprette batteriets opladning funktionalitet. For at gøre dette, lukke computeren ned, og tænd den igen. Så snart din bærbare beføjelser op og start-up lyd afspilles, skal du holde "P", "R", "Option" og "command" tasterne samtidigt. Hold disse taster nede beder computeren til at starte igen, og start-up lyd spiller en anden gang. Når du hører lyden igen, slippe tasterne. Når operativsystemet indlæses, kontrollere, om batteriet er i stand til igen at acceptere en afgift.

Test af batteriet med CoconutBattery

Det gratis program coconutBattery 2.7 er et nyttigt værktøj til at bestemme antallet af magt cyklusser, hvorigennem din bærbare batteri har været. Coconut batteri er et program udviklet eksklusivt til brug med Macintosh bærbare computere og deres batterier. Når et batteri er blevet fuldstændig brugt og efterfølgende genoplades, der tæller som en cyklus. Levetiden for en typisk Apple batteri kan være alt fra 300 til 500 cykler. Brug coconutBattery vil give dig et indblik i, hvordan snart din bærbare batteri skal udskiftes.

Udskift batteriet

Hvis hardware nulstiller ikke løser opladning problemer med en Mac laptop batteri, er det sandsynligt, at batteriet skal udskiftes. Du kan købe nye batterier til Apple laptops online, samt på ethvert Apple Store.


relaterede artikler