Sådan spiller en PS3 på en iMac

February 11

En Apple iMac er computeren og skærmen er indbygget i én enhed. IMac fås i 27- og 21,5-tommer modeller. Hvis du er korte på plads, kan du ønsker at tilslutte din PlayStation 3 til iMac display, så du kan spille videospil på computeren. IMac er designet til at fungere som en stand-alone monitor, giver den imidlertid ikke de traditionelle audio / video-indgange på en standard-tv. I stedet iMac bruger en proprietær Apple indgang kaldes en "Mini DisplayPort." For at tilslutte din PlayStation 3 til iMac, skal du købe en HDMI til Mini DisplayPort konverter.

Instruktioner

1 Sæt HDMI kablet fra PlayStation 3 til HDMI-indgangen på HDMI til Mini DisplayPort konverter.

2 Sæt den ene ende af den mandlige til mand Mini DisplayPort kabel i Mini DisplayPort-porten på HDMI til Mini DisplayPort konverter.

3 Sæt den anden ende af den mandlige til mand Mini DisplayPort kabel i Mini DisplayPort-porten på iMac, som ligger på bagsiden af ​​iMac.

4 Sæt HDMI til Mini DisplayPort converter strømkabel i stikkontakten til magten HDMI til Mini DisplayPort konverter. Et rødt lys vises på HDMI til Mini DisplayPort konverter, når den er tændt.

5 Hold "Command" knappen på iMac tastatur og tryk på "F2" for at se PlayStation 3 på iMac.

TIPS

  • Hold "Command" knappen og tryk på "F2" igen for at vende tilbage til iMac desktop.

relaterede artikler