Sådan udskriver en selvtest rapport om en printer

February 12

HP Officejet 5600 serie af All-in-One-printere er udviklet til at give ro, ensartet service uden megen ståhej. Beyond rengøring af glasset for at sikre skarpe kopier, eller lejlighedsvis ændre blækpatronerne og rengøring printhovederne, disse printere kræver minimal vedligeholdelse. Hvis du begynder at lægge mærke til en markant nedgang i udskriftskvaliteten, den første ting du skal gøre, er at udskrive en selvtestrapport - som vil give et væld af oplysninger om din printer og tilstanden af ​​blækpatroner. Processen er nem og nyttige.

Instruktioner

Sådan udskriver en selvtest rapport om en HP Officejet 5600 Series All-in-One Printer

1 Slut printeren til en fungerende stikkontakt. Sørg for, at printeren er tændt til "On".

2 Vælg flere ark rent, hvidt printerpapir. Tryk på papirstakken på en hård, flad overflade flugter. Kontroller papiret for iturevet krøller, rynker eller bøjede kanter. Fjern og kassér eventuelle utilfredsstillende sider. Læg papirstakken i papirbakken, korte side fremad. Skub stakken fremad, indtil den stopper. Tving ikke stak ud over dens oprindelige standsning punkt.

3 Find kontrolpanelet på forsiden af ​​printeren. Tryk på knappen SETUP placeret nederst midt på kontrolpanelet, under LED udlæsning. Tryk på 2 for at vælge "Print rapport," og derefter trykke 6 for at vælge "Selvtestrapport" på det numeriske tastatur på betjeningspanelet placeret til venstre for Setup knappen.

4 Undersøg den resulterende selvtestside der udskriver. Der bør være linjer strækker hele vejen på tværs af siden i sort, gul, cyan og magenta. En manglende sort linje angiver et problem med den sorte eller foto patron. Falmet, stribede eller mangler linjer i de andre farver indikerer et problem med farveblækpatronen.

TIPS

  • Udskiftning af blækpatroner kan være dyrt og måske ikke nødvendigt. Hvis et problem er angivet med selvtest side, først prøve at rense printhoveder. Hvis dette løser problemet, kan det spare dig nogle penge. Hvis ikke, kan det være nødvendigt at udskifte blækpatronerne.
  • HP leverer Set Up og Brugervejledninger til HP Officejet 5600 Series All-in-One Printer i et PDF-format online på http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&docIndexId=64179&prodTypeId=18972&prodSeriesId=441142

relaterede artikler